Haberler

Halim Okta: "Zorlu Bir Maç Olacak"

İZMİR (İHA) – Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, Fethiyespor’un güçlü ekiplerden olduğunu ederek, “Hiçbir maç kolay değil, her maçın kendine göre bir zorluğu var ama Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak” diye konuştu.

İZMİR (İHA) – Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, Fethiyespor'un güçlü ekiplerden olduğunu ederek, "Hiçbir maç kolay değil, her maçın kendine göre bir zorluğu var ama Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak" diye konuştu.

TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, 16. haftada Fethiyespor ile deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürüyor. Maç hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürdüklerini kaydeden Karşıyaka Teknik Direktörü Halim Okta, "Hiçbir maç kolay değil, her maçın kendine göre bir zorluğu var ama Fethiyespor maçı biraz daha zor bir maç olacak" dedi.

Fethiyespor'un zorlu rakiplerden olduğunu anlatan Okta, sakatlığı nedeniyle hafta başından beri antrenmanlara katılmayan Abdülhamit Yıldız'ın durumunun önümüzdeki günlerde netleşeceğini ifade ederken, bir başka defans oyuncusu Metin Peker'in de sakatlığının bulunduğunu çalışmalarını doktor kontrolünde sürdürdüğünü söyledi. Eksiklikler nedeniyle zor şartlarda hazırlıklarını sürdürdüklerini anlatan Halim Okta, "Bu maçı mümkün olduğunca iyi şartlar altında bitirmek istiyoruz. Fethiyespor deplasmanında taraftar desteğine ihtiyacımız var. Onlar bizi hiçbir yerde yalnız bırakmıyor. Orada da yanımızda görmek istiyoruz. Oyuncularıma güveniyorum. Bunu her fırsatta söylüyorum. Bu deplasmandan yüzlerinin akıyla çıkacaklarına inanıyorum" dedi.

Kamp programlarının hazır olduğunu da söyleyen Halim Okta, devre arasını çok iyi değerlendireceklerini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Fethiyespor Karşıyaka Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title