Haberler

Haliliye'de Misafirhanese Memnuniyeti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan hastaların yakınları için geçtiğimiz Ekim ayında hizmete sunulan Hasta Yakınları Misafirhanesini ziyaret etti.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Haliliye Belediyesi tarafından Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde yatan hastaların yakınları için geçtiğimiz Ekim ayında hizmete sunulan Hasta Yakınları Misafirhanesini ziyaret etti.

Hasta yakınlarıyla görüşen Başkan Demirkol, "Vatandaşlarımızın sıcak havada güneşten, soğuk havada soğuktan, yağıştan korunmasını sağlamak amacıyla kadınlar ve erkekler bölümü ayrı olmak üzere bir çalışmamız oldu" dedi. Başkan Fevzi Demirkol, beraberinde Belediye Meclis Üyesi Erdal Deniz ile birlikte Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesini ziyaret etti. Hasta yakınları, hastalar ve personellerle görüşen Başkan Demirkol, Başhekim Doç. Dr. Emre Erkuş ile de makamında görüştü. Başkan Demirkol, hastanedeki temaslarının ardından Haliliye Belediyesi tarafından hizmete sunulan Hasta Yakınları Misafirhanesine geçti.

Kendimizi rahat hissediyoruz

Hasta Yakınları Misafirhanesine, hastalarını bekleyen vatandaşlarla görüşen Başkan Fevzi Demirkol, tüm hastalara şifalar diledi. Vatandaşlar da, Başkan Demirkol'a yapılan hizmetten memnun olduklarını ve evlerindeymiş gibi rahat ettiklerini söyledi.

Başkan Fevzi Demirkol, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada,"Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde bazı hastalarımızı ve Haliliye Belediyesi olarak yaptırdığımız hasta yakınlarının konakladığı misafirhaneyi ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın sıcak havada güneşten, soğuk havada soğuktan, yağıştan korunmasını sağlamak amacıyla kadınlar ve erkekler bölümü ayrı olmak üzere bir çalışmamız oldu. Temizliği, bakımı, her türlü ihtiyacı Haliliye Belediyesince temin edilmektedir. Bugün buradaki hasta yakınlarımıza geçmiş olsun ziyaretinde bulunmak ve aynı şekilde bu hizmete koyduğumuz alanın eksikleri varsa eksiklerini görmek amacıyla ziyaret ettik. Vatandaşlarımızın memnuniyeti, bizleri memnun etti. Allah razı olsun. Allah yatan hastalarımıza acil şifalar versin. Burada, hasta yakınları, hastalarının ameliyata giriş çıkışını da yaptığımız sistemle misafirhaneden takip edebilmektedir. Hastane yetkililerimiz de, bu yöndeki memnuniyetlerini ifade ettiler" şeklinde konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Harran Üniversitesi Fevzi Demirkol Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title