Haberler

Haliliye Belediye Başkanlığı Koşusunu 'Yıldızabakan' Kazandı

Haliliye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen safkan Arap atlarının koştuğu 4. Haliliye Belediye Başkanlığı Kupa Koşusunu Menderes Avşar idaresindeki Yıldızabakan isimli at kazandı.

Haliliye Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen ve bu yıl dördüncüsü düzenlenen safkan Arap atlarının koştuğu 4. Haliliye Belediye Başkanlığı Kupa Koşusunu Menderes Avşar idaresindeki Yıldızabakan isimli at kazandı.

Safkan Arap atlarının yarıştığı 4. Geleneksel Haliliye Belediye Başkanlığı Kupa Koşusu, Şanlıurfa Hipodromunda gerçekleştirildi. Koşuyu izlemeye Başkan Fevzi Demirkol, Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tevfik Koçer, meclis üyeleri ve davetliler ile belediye çalışanları geldi.

Kum pistte bin 300 metrede gerçekleşen ve günün üçüncü koşusu olan Haliliye Belediye Başkanlığı Kupa Koşusunu, Menderes Avşar'ın bindiği 10 numaralı Yıldızabakan kazanırken, yarışta Takıl Beri ikinci, Görgüncan üçüncü, Gökkurt isimli at ise dördüncü geldi. Hipodromun protokol tribününde gerçekleştirilen ödül töreninde Demirkol, yarışı kazanan atın sahibi adına Ramazan Becene'ye kupasını taktim etti. Cumhuriyet Başsavcısı Sadi Doğan, jokey Menderes Avşar'a, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Tevfik Koçer de, kazanan atın antrenörü adına Necmi Özkan'a plaket taktim etti.

Demirkol Arap atının tanıtımı ve yetiştiriciliğini teşvik etmek amacıyla Haliliye Belediye Başkanlığı Koşusunun Arap atı dalında yapıldığının altını çizerek, "Haliliye Belediyesi olarak 'gelenekten geleceğe' sloganıyla işe başladık ve bu sloganımızla tüm kültürümüz yaşamak ve yaşatmak istiyoruz. Bu anlamda Şanlıurfa'da atçılık eskiden beri ön saflardadır. Biz, Haliliye Belediyesi olarak da bölgemizin öz malı olan safkan Arap atlarıyla ilgili bir koşu düzenledik. Hamdolsun bu yıl dördüncüsü gerçekleştirdik. Başından beri bize destek olan Hipodrom Müdürümüz Sayın Mehmet Kazoğlu'na, hipodrom yetkililerine, atçılara, seyislere ve bu alanda çalışan herkese teşekkür ediyorum. Haliliye Belediye Başkanlığı safkan Arap atları kupası devam edecektir" diye konuştu.

Öte yandan, yarışı izlemeye gelen vatandaşlara kumanya ikram edildi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Fevzi Demirkol Şanlıurfa Menderes Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title