Haberler

    Halil Ünal: 'Eskişehirspor Bugün Kulüp Lisansını Almış Olacak'

    Spor Toto 1. Lig takımlarından Eskişehirspor'da kulüp başkanı Halil Ünal, evrakı eksiksiz şekilde Türkiye Futbol Federasyonuna teslim ettiklerini belirterek, "Bugün yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor ulusal kulüp lisansını almış olacak." dedi.

    Ünal, Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de  katıldığı Uluslararası Tarım Fuarı'nın açılışında gazetecilere yaptığı  açıklamada, günlerdir bu konuda İstanbul'da çalışma yürüttüklerini belirterek,  Destici'ye verdiği destek ve katkılardan dolayı teşekkür etti.
    Günlerce İstanbul'da adeta kamp kurduklarını anlatan Ünal, "Dün gece  Eskişehir'e döndük. Evrakımızı eksiksiz şekilde Türkiye Futbol Federasyonuna  teslim ettik. Bugün yapacakları kurul toplantısından sonra Eskişehirspor ulusal  kulüp lisansını almış olacak. Üç puanını kaybetmeden yoluna devam edecek. Bir  sonraki hamlemiz ise ocak ayında yeni oyuncularımızı oynatmak olacak. Onu da  başaracağız." diye konuştu.
    Destici de ulusal kulüp lisansının alınmasıyla 3 puan silme riskinin  ortadan kalkacağını söyledi.
    Bunun önemli bir gelişme olduğunu vurgulayan Destici, emeği geçenlere  teşekkür ederek, devre arasına kadar diğer sorunların da çözüme ulaştırılıp,  takımın ikinci yarıda tam kadro sahaya çıkması için destek ve gayretlerini  sürdüreceklerini bildirdi.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Eskişehirspor İstanbul Türkiye Futbol Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title