Haberler

Halıfax: Şam'da ABD Büyükelçiliği'ne Yapılan Saldırı

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ABD'nin, Şam'daki Büyükelçiliği'ne Yapılan Saldırıya Suriye'nin Verdiği Karşılık Nedeniyle Minnettar Olduğunu Bildirdi.

ABD Dışişleri Bakanı Condoleezza Rice, ABD'nin, Şam'daki Büyükelçiliği'ne yapılan saldırıya Suriye'nin verdiği karşılık nedeniyle minnettar olduğunu bildirdi.

Rice yaptığı açıklamada, "Suriye güvenlik güçlerini, bizim arazimizi korumaya yardım etmek için verdikleri karşılık nedeniyle takdir ediyoruz" diye konuştu. Saldırıdan kimin sorumlu olduğunun kesinleşmediğini bildiren Dışişleri Bakanı, "Saldırı başarıya ulaşmadığı için çok minnettarım" diye kaydetti.

Bugün erken saatlerde ABD'nin Şam'daki Büyükelçiliği'ne silahlı kişilerce elbombası, otomatik silah ve bomba yüklü bir kamyonetle saldırı düzenlenmiş, olayda 4 kişi ölmüştü. Ölenlerden 3'nün saldırgan, 1'inin ise Suriye istihbarat görevlisi olduğu bildirilmişti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title