Haberler

Haksız Yere Eleştiriliyor

İBRAHİM TATLISES, GAZETECİLERİN SORULARI ÜZERİNE SON DÖNEMDE KAVGALI OLDUĞU TARKAN'A DESTEK VERDİ.

Uludağ'da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, konser öncesi gazetecilerin soruları üzerine son dönemde eleştirilen Seda Sayan ve Tarkan'a destek verdi. Tatlıses, "Seda istediği kişiyle beraber olabilir. Tarkan'ı eleştirenler ise haksızlık yapıyor" dedi.

Uludağ'da düzenlenen 'Whitefest 2008' organizasyonu kapsamında sahneye çıkan İbrahim Tatlıses, en güzel şarkılarını üniversite öğrencileri için seslendirdi. Yaklaşık 1500 kişinin katıldığı organizasyonda Tatlıses, şarkılarıyla gençleri coşturdu.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tatlıses, Tarkan'ın son albümü ve Seda Sayan'ın yeni aşkı Onur Şan'la ilgili sorular üzerine şunları söyledi:

"Tarkan'ın son albümü 'Metamorfoz' gerçekten güzel bir albüm. Eleştirenler haksızlık yapıyor. Türkiye'de meyve veren ağaç her zaman taşlanır. Tarkan da fazla meyve veriyor. Seda Sayan'ın özel hayatı ise beni ilgilendirmez. Ancak Seda, istediği kişi ile beraber olabilir. Ben sadece onun iyiliğini isterim."

Sosyete izledi

Tatlıses'in yaklaşık 3 saat süren konserini izleyenler arasında Ajda Pekkan'ın kardeşi Semiramis Pekkan da yer aldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title