Haberler

Haklar ve Özgürlükler Cephesi'nden Tony Blaır'ın Türkiye Ziyaretine Protesto

Haklar ve Özgürlükler Cephesi Taksim Meydanı'nda Bir Basın Açıklaması Yaptı. Açıklamada Tony Blair Protesto Edildi. Tony Blair'ın Türkiye'ye Gelmesini Hiçbir Şekilde Türkiye'nin Çıkarına Olmadığını Söyleyen Grup "Katil Blair" Sloganları Attı.

Haklar ve Özgürlükler Cephesi Taksim Meydanı'nda bir basın açıklaması yaptı. Açıklamada Tony Blair protesto edildi. Tony Blair'ın Türkiye'ye gelmesini hiçbir şekilde Türkiye'nin çıkarına olmadığını söyleyen grup "katil Blair" sloganları attı.

Blair'in Türkiye ziyaretinin halkların çıkarına olmadığını söyleyen grup, "Blair ülkemize AKP iktidarından daha çok işbirliği istemek için, Irak ve Ortadoğu'da yaptıkları katliamlara daha fazla destek istemek için gelmiştir" denildi. Bunun yanısıra F tipi ve ölüm oruçlarına da değinilen açıklamadan sonra Mehmet Yayla gözaltına alınırken Mehmet Yayla'nın direnmesi arbedeye neden oldu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title