Haberler

Hakkındaki İddialara Kızan Emina Sandal, Mustafa'nın Adını Bile Anmadı

Güncelleme:

Emina Sandal sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Para yüzünden boşanıyorlar" iddiasına ateş püskürdü. Uzun bir açıklama yapan güzel şarkıcının "Boşanmıyoruz" dememesi dikkat çekti.

Şarkıcı Mustafa Sandal'la 2008 yılından bu yana evli olan şarkıcı ve model Emina Sandal sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hakkındaki suçlamalara yanıt verdi.

BOŞANACAKLARINI YALANLAMADI

Para yüzünden ayrıldıkları iddiasını sert bir dille yalanlayan Emina Sandal, eşi Mustafa gibi evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını itiraf etmese de kötü giden bir süreci düzeltmeye çalıştıklarını gösterdi.

İşte Emina Sandal'ın açıklaması;

Günlerdir hakkımda çıkan yalan yanlış iddialar beni çok üzmektedir. Ben zaten yıllardır Sırbistan'da kariyeri olan biriyim. Kariyerim uğruna Türkiye'yi ve çocuklarını tek edeceğim iddiaları doğru değildir… Bir anne çocuklarını terk edebilir mi? Ben Sırbistan'da çalışıyorum zaten uzun yıllardır işimden ötürü Türkiye ve yurtdışına gidip geliyorum. Türkiye'de ailemle yaşıyorum.

"BİR KADININ DEKORASYON SEVMESİ..."

Çocuklarım nerede mutluysa bir anne olarak ben de orada olmaya devam edeceğim. Türkiye Cumhuriyeti'nin pasaportunu taşıyorum, iki vatanım var ve bununla gurur duyuyorum. Bugün tekrardan hakkımda çıkan "Para yüzünden kavga ettiler" söylentisi külliyen yalan. Benimle alakalı çoğu haberlerden biri gibi yalan! Bir de bir kadının dekorasyon sevmesi ve yuvayı güzel yapması boşanma nedeni nerede oldu? Ne zaman suç olmaya başladı?

"HERKES GİBİ SAYGIYI HAK EDİYORUM"

Merak ediyorum ki sonradan çıkacak olan haberler benim spor yapmam mı olacak? Evet ben yıllardır ülkemde bir pop yıldızıyım ama unutulmasın ki ben bir kadınım, anneyim. Herkes gibi saygıyı hak ettiğime inanıyorum. İleriye dönük aldığım bütün kararlarım sadece ve sadece benimdir… Kimseyi de ilgilendirmez. Aramızdaki tek muhabbet müzik, güzellik ve aşk olsun. Çünkü sonuçta hepimiz zorluklarla kendimiz mücadele ediyoruz. Bari güzel şeyler yapalım. Bu tür açıklamaları hayatımda yapmadım, yapmaktan da hoşlanmıyorum ama bunu ilk ve son kez vurgulayacağım…

Benim tek medyam kendi instagram sayfam. Burada açıklamadıkça hiçbir suçlamaya inanmamanızı rica ediyorum. Üzülüyorum, yıpranıyorum! Hepinizden anlayış ve saygı rica ediyorum. Benim sizlere saygı duyduğum gibi… Sevgilerimle…

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (8)

(((:

o değilde şu seren serengile çok kıl oluyorum

5
6
yanıtYanıtla
Can DEP:

Cümleten Hayirli cumalar iyi hafta sonlari

7
1
yanıtYanıtla
alpi 06:

ne zor yorucu hanımlar.

1
3
yanıtYanıtla
DERİN:

ya yapmayın allah aşkına bu kadar basit mi her şey

3
1
yanıtYanıtla
jul:

iste bu kapı iste buda sapı daha nasıl olur ki mustafanin ispatı Turkiye-Sirbistan gittik gittik geldik bu habere boyle yorum iste Ders calismaktan beynim sulandı

2
1
yanıtYanıtla
aşkmen:

dininiz imanınız para. para bitti aşk bitti

1
1
yanıtYanıtla
Gultekin04:

Bilgi olsun diye yazıyorum, eleştirmek gibi bir niyetim yok yani. Bu kadın (Emina Sandal) aslen Sırp, bunun kardeşi de eski fenerbahçe''li milli basketbolcu Mirsad Türkcan, öz kardeşler yani. Bu kadının Sırbistan moda piyasasında belirli bir tanınırlığı var, reklama pek ihtiyacı olan birisi değil yani, ama işte artık dünyanın çivisi çıktı ya, ünlülerdeki eş değiştirme durumu (her ne kadar bununki uzun süreli olsa da) sonunda bunun da yaptığı birşey oldu.

2
0
yanıtYanıtla
Kader:

koruktan olmaz şeker cinsine . . . . . . . . cinsine çeker sırp alırsan kaderine katlanacaksın

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title