Haberler

Hakkında Siyaset Yasağı İstenen Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, Hiçbir Şey Bilmediğini Söyledi

Yargıtay Başsavcılığı'nın Haklarında Siyaset Yasağı İstediği İsimler Arasında Bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Ben Hiçbir Şey Bilmiyorum, Sizden Öğrendim" Dedi.

Yargıtay Başsavcılığı'nın haklarında siyaset yasağı istediği isimler arasında bulunan Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, "Ben hiçbir şey bilmiyorum, sizden öğrendim" dedi.

Galatasaray Meydanı'nda düzenlenen "Mesir Macunu Şenlikleri" katılan TBMM eski Başkanı Bülent Arınç, mesir macununu anlatmaya başladı. Bülent Arınç, bu sırada bir gazetecinin "İddianamede yanınızda bulunan Beyoğlu belediye başkanının da ismi geçiyor. Ne diyeceksiniz?" sorusu üzerine, "Gazeteci arkadaşım burada mesir macunundan söz ederken, neden tatsız sorular soruyorsun" diye konuştu.

Arınç'ı uğralayan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan ise hazırlanan iddianamede kendisinin de adının geçtiğinin hatırlatılması üzerine, "Hiçbir şey bilmiyorum. Ben de sizin gibi televizyonda izledim. Gazetelerde okudum. İnanın bir şey bilmiyorum" dedi.

Demircan, "Peki partinizin kapatılmasına ilişkin davaya ne diyeceksiniz?" soruna ise "Bu konuda söyleyecek hiçbir şeyim yok. Ben bir şey bilmiyorum" diyerek soruları yanıtsız bırakıp meydandan ayrıldı.

(CİN-RA-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title