Haberler

Hakkında Canlı Bomba İhbarı Yapılan Kişi, Şikayetçi Oldu

Sosyal paylaşım sitesindeki bir hesaptan fotoğrafı ve kimlik bilgileri yayınlanarak canlı bomba olduğu öne sürülen kişi, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Sosyal paylaşım sitesindeki bir hesaptan fotoğrafı ve kimlik bilgileri yayınlanarak canlı bomba olduğu öne sürülen kişi, ilgililer hakkında suç duyurusunda bulundu.

Babasıyla Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'na gelen Ahmet Yavaş (33), basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Tekirdağ Yeniçiftlik'e inşatta çalıştığını anlatarak, kendisini arayan ailesinin, sosyal medyada hakkında canlı bomba olduğu yönünde haberlerin çıktığını söylediğini aktardı.

Yavaş, bunu ilk başta ciddiye almadığını ancak hesabı incelediğinde 200 bin takipçisi olan sayfalarda resimlerinin paylaşıldığını gördüğünü ifade eden Yavaş, fotoğrafının altına, "İstanbul, Bursa dikkat edin kendinize her yerde canlı bomba aranıyor" yazıldığını söyledi.

Bunun üzerine İstanbu l'a gelerek İstanbul Emniyet Müdürlüğüne gittiğini belirten Yavaş, "Bu durum psikolojimi bozdu. Tedirgin oldum ve artık sokağa çıkamaz hale geldim. Bu hesaptan fotoğrafım 1 Temmuz'da paylaşıldı. Dün de savcılığa gidip sabıka kağıdı aldım. Bir şey çıkmadı. Bugün de savcılığa gelerek suç duyurusunda bulundum." dedi.

Yavaş, emniyette yapılan araştırmada da hakkında bir şey bulunmadığını dile getirerak, sosyal medyada dolaşan fotoğrafın daha önce kaybettiği pasaporttaki fotoğrafı olduğunu anlattı.

Yavaş, artık can güvenliğinin olmadığını, beraber çalıştığı insanların da kendisini arayarak, artık çalışmak istemediklerini söylediğini belirten Yavaş, sosyal medyada çıkan resimleri kardeşinden Whatsapp üzerinden göndermesini istediğini ancak kardeşinin dahi bu işin ortağı olacağından korktuğu için kendisine fotoğrafı göndermediğini söyledi.

Ailesinin korku içinde yaşadığını ifade eden Yavaş, söz konusu sosyal medya hesabı sahipleri hakkında gereken işlemin yapılması gerektiğini söyledi.

Baba Sıdık Yavaş da olaydan haberdar olduktan sonra oğlunu arayarak hemen İstanbul'a gelmesi gerektiğini söylediğini kaydetti.

Bu durumdan çok korktuklarını anlatan Sıddık Yavaş, oğlunun asla böyle bir şeyin içinde olamayacağını söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Çağlayan Adalet Sarayı Yeniçiftlik Tekirdağ İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title