Haberler

    Hakkımızı elimizden almayın

    Güncelleme:

    Anlatacaklarımı birkaç yıl önce yaşadık.

    Anlatacaklarımı birkaç yıl önce yaşadık. Ancak bu aralar yine gündemde...İki arkadaş metrobüse bindik. Uzun bir yolculuk yapacağız. Birkaç durak sonra şoförden anonsları açmasını istedik. Cevap geldi: "Siz nereye gideceksiniz? Ben size haber veririm."

    Engel bizde değil...

    Yaptığı kötü değil ama biz güzergahı da merak ediyorduk. "Neden anonsları açmıyorsunuz" deyip münakaşaya girmedik. Şöyle bir yol izledik, her durakta sorduk "Burası neresi?" diye. Bıktırana kadar... Zincirlikuyu'dan Cevizlibağ'a geldiğimizde anonsu açtı.

    Bunu neden anlatıyorum biliyor musunuz? Kendinizi bizim yerimize koyun. Herhangi biri size tahsis edilmiş bir hakkı elinizden alabiliyor mu? Biz yıllarca süren mücadelenin ardından toplu taşıma araçlarına bizim için hayati önemdeki bu sistemi kurdurmayı başardık. Ancak şoförleri aşamıyoruz. Biniyoruz, anonslar kapalı. "Neden kapalı" diye sorunca kızanlar bile oluyor.

    Kısacası engel bizde değil, bu sorunları ortaya çıkaranda... Kurumu ikna edip vatandaşlara takılıyoruz. Onu geçiyoruz, başka bir sorun çıkıyor. Normal bir yolculuk bile gereksiz bir strese neden oluyor. Beni üzen, hakkımızın sadece bir kişinin inisiyatifine bırakılması. Bununla ilgili bir imza kampanyası da başlatıldı. Sizden de destek bekliyoruz.

    Kesin dayak yiyeceğim

    Diğer bir sorun da kaldırım üzerindeki duraklar... Kaldırımdan yürüyorsak durağa çarpmadan geçme ihtimalimiz yok. Ayrıca metrobüs duraklarının bazıları reklam panoları nedeniyle çok daralıyor.

    Bayrampaşa durağında herkesi bastonumla dürtüyorum yanlışlıkla, o kadar dar! İnsanlar kızacak gibi oluyor ama sonra bastonumuzu görüyorlar. Dayak yiyeceğim ama ne zaman! Herkes bu durumdan rahatsız ancak sorun çözülmüyor. Gerekli şikayetleri mutlaka yapmak gerek.

    Kaynak: Hürriyet / Magazin

    Haberler

    Bakmadan Geçme

    Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçlar ne zaman? ZTK rövanş maçları ne zaman oynanacak?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title