Haberler

Hakkı Bulut'tan ortalığı karıştıracak Reynmen çıkışı: Müziğimi alıp üzerine söz yazmış, şikayet ettim

Güncelleme:

Türk müziğinin başarılı isimlerinden Hakkı Bulut, konuk olduğu bir programda fenomenlikten şarkıcılığa geçen Reynmen'in 35 yıl önce yaptığı Kızlar adlı şarkısının müziğini çaldığını iddia etti. MESAM'a durumu bildirdiğini söyleyen Bulut, "'Nasıl olsa Hakkı Bulut bunun farkına varmaz' diye düşünmüş ama ben yakaladım" dedi.

İkimiz Bir Fidanın Güller Açan Dalıyız, Son Mektup ve Kıskanıyorum gibi unutulmaz şarkıların sahibi Hakkı Bulut, Akşam TV'nin YouTube kanalında yayınlanan Akşam Yıldızı programına konuk oldu. Hakkında merak edilen soruları cevaplayan sanatçı, Reynmen hakkında da şaşkına çeviren açıklamalar yaptı.

"REYNMEN BENİM MÜZİĞİMİ ALIP ÜZERİNE SÖZ YAZMIŞ"

Reynmen'in yıllar önce yaptığı Kızlar adlı şarkısının müziğini çaldığını söyleyen Bulut, şunları anlattı: "Popçu mudur, rockçı mıdır? bilmediğim Reynmen diye biri var. Gayet de güzel millet seviyor, bir gün bir baktım, benim şarkımı alıp koymuş albümüne. 1986 yılında Nazlım albümünde "Kızlar kızlar güzelim kızlar, sarışın esmer kumral kızlar, size kötü diyenin dili kurusun, kiminiz melek kiminiz huri..." şeklinde sözleri olan bir şarkım var. Reynmen bu şarkımın müziğini olduğu gibi almış üzerine söz yazmış söylüyor. Bir de klip çekmiş yanına almış bir arkadaşını (LilBege) Arap Şeyhleri gibi giyinmişler kafalarını da sarmışlar, benim şarkımla dans ediyorlar."

Hakkı Bulut'tan ortalığı karıştıracak Reynmen çıkışı: Müziğimi alıp üzerine söz yazmış, şikayet ettim

"HAKKI BULUT BUNUN FARKINA VARMAZ DİYE DÜŞÜNMÜŞLER"

"Bana hiç haber de vermemişler. Düşündüm taşındım biraz da kaşındım 'ne yapsam' dedim şimdi mahkemeye versem kazanırım. Çünkü olduğu gibi benim müziğimi almış. Sonra baktım bu genci bir çok insan seviyor, 'mahkemeye gidersem o insanları da üzebilirim' diye düşündüm, sesimi çıkarmadım sadece MESAM bilim kuruluna bildirdim. Bakın bu arkadaş benim şarkımı almış fonda çalıyor, bir hata yapmıştır belki de bilmeden yapmıştır bunun aranjesini yapan kimse o da safmış 'Nasıl olsa Hakkı Bulut bunun farkına varmaz' diye düşünmüş."

"RAPOR BEKLİYORUM, REYNMEN'İN İŞİ ZOR"

"Reynmen sana sesleniyorum duydun mu ben bu kadar centilmenim" diyerek sözlerini sürdüren Hakkı Bulut, "Şimdi arayıp özür dilese de geç oldu, daha önce arayıp da 'Hakkı Abi bilmeden senin müziğine şarkı okumuşum' deseydi canın sağ olsun derdim. Şimdi bilim teftiş kurulundan rapor gelecek bana, orada inceliyorlar. Aksiliğe bak ki yönetim kurulunda olan biri de Kadir Şeker. O zaman o bağlama çalmıştı orkestrada 'Kızlar' adlı bu şarkıyı seslendirirken. Şarkıyı dinledi şoke oldu 'Aaaa abi benim çaldığım müziği koymuşlar oraya' dedi. Yani Reynmen'in işi zor."

Reynmen ise Hakkı Bulut'un açıklamalarının ardından sessizliğini koruyor.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Hakkı Bulut Reynmen Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (4)

Ertuğrul Karaca:

Çok bayılarak dinlediğim biri olmamasına rağmen Hakkı Bulut'tur, bu piyasada 50 yıllık namı vardır, namının gereğinde hareket etmiştir, adamdır, haklıdır..

70
8
yanıtYanıtla
songül zeybekgil:

Hakkı Bulut çok değerli bir sanatçıdır. Aynı zamanda öğretmendir

53
6
yanıtYanıtla
Uğur Sezgin:

90 yaşıona geldin o saclar ne öyle be

10
28
yanıtYanıtla
Ahmet Han:

Ulan Yahudiler bile müziğinin taklit edildiğini anlayıp bulabildiği hakkını aradığı bu dünyada kimsenin sözü müziği çalınamaz bunu hala anlamadınız mı? Bakalım ne çıkacak sonuç

17
2
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title