Haberler

Hakkarili Gizemnur Tatlı, Muay-Thai'de Dünya Üçüncüsü Oldu

Güncelleme:

Tayland'ın başkenti Bangkok'ta gerçekleştirilen Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonasında, Hakkarili Gizemnur Tatlı dünya üçüncüsü oldu.

Türkiye Muaythai Federasyonu Faaliyet Planı'nda yer alan ve IFMA tarafından gerçekleştirilen Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonası, Tayland'ın Bangkok kentinde yapıldı. Türkiye'den şampiyonaya 44'ü sporcu olmak üzere, hakem, idareci, doktor, yönetici ve antrenör olmak üzere 67 kişilik kafileyle katıldığı belirtildi.

GİZEMNUR RAKİPLERİNE ZOR ANLAR YAŞATTI

Daha önce 33 kiloda Türkiye Şampiyonu olan Hakkarili 11 yaşındaki Gizemnur Tatlı, Tayland'ın Bangkok kentinde yapılan Dünya Çocuklar ve Gençler Muaythai Şampiyonasında rakiplerine zor anlar yaşattı. Kıyasıya geçen mücadeleler sonrasında Gizemnur Tatlı, dünya üçüncüsü oldu.

Sporcusu ile birlikte Tayland'ın Başkenti Bangkok'a giden Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli Muaythai Hakkari İl Temsilcisi ve Antrenör Önal Aşık ise Hakkari'li sporcu Gizemnur Tatlı'ya başarılarının devamını diledi.

Hakkarili Gizemnur Tatlı, Muaythaide Dünya Üçüncüsü Oldu

Kaynak: Haberler.com / Spor

Türkiye Bangkok Tayland Spor Haberler

500

Yorumlar (15)

angaralı:

Hakkarili olmayan diğer minikleri de haber yapın. Güney doğuluları ön plana neden çıkarıyorsun. Aynı başarıyı yakalayan Trabzonlu, Edirneli, Manisalı, Bursalı, Adanalı, Erzurumlu, Yozgatlı Miniklerimiz de var farklı branşlarda. Ayrıca Bu kardeşimizin de başarılarının devamını diliyorum. İnşAllah arkası gelir ileriki yıllarda da.

5
15
yanıtYanıtla
Finduk sincabi:

KACAK EKTIRIK BEDAVA GEL VATANDAS GEL

4
10
yanıtYanıtla
ankaralı:

en azından batı da bi fabrikanın çaldığı kadar veya batı daki yol, havalimanı, baraj inşaatlarında dönen yolsuzluklardan daha azdır bence

yanıt2
yanıt1
zaza:

git hakkaride soyle

yanıt1
yanıt1
DOOMS:

SAKIN OL SAMPIYON KAÇAK ELEKTRİK BEDAVA DEĞİL. BİZLERDEN ALIYORLAR .

yanıt1
yanıt0
ankaralıya vevap:

sadece şanlıurfanın 1 senede çaldığı kaçak elektrik tek başına keban barajı ile aynı. Sen gelip keban barajıyla yarışan 1 şehiri görmüyorsun ama gelip o şehirin hırsızlıkta yanına yaklaşamayan 1 fabrikadan bahsediyorsun. Geçin bunları.

yanıt1
yanıt0
retin:

aferin kızım devam et yoluna

11
0
yanıtYanıtla
Bakış.:

Hepimiz adına bir gurur Allah başarılarını daim etsin küçük şampiyon.

10
0
yanıtYanıtla
aslan:

başarıların daim olsun. . tebrikler. . .

8
0
yanıtYanıtla
SABA:

pkklılara bırakmayın sahip cıkın onların sporu daga cıkarmak

5
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title