Haberler

Hakkari: Yüksekova'dan Şemdinli'deki Selzedelere Yardım

Hakkari'nin Yüksekova İlçe Belediye Başkanlığı Öncülüğünde Oluşturulan Komisyon Tarafından Selden Zarar Gören 26 Aile İçin Toplanan Yardımların, Şemdinli Afet Komisyonu'na Teslim Edildiği Bildirildi.

Hakkari'nin Yüksekova İlçe Belediye Başkanlığı öncülüğünde oluşturulan komisyon tarafından selden zarar gören 26 aile için toplanan yardımların, Şemdinli Afet Komisyonu'na teslim edildiği bildirildi.

Yüksekova Belediye Başkanlığı öncülüğünde siyasi parti ile sivil toplum örgütlerinden oluşturulan "Şemdinli Halkıyla Dayanışma ve Yardımlaşma Komisyonu" tarafından hazırlanan yardım paketleri, Şemdinli'ye ulaştırdı. Geçtiğimiz günlerde meydana gelen ve 3 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketinin mağduru 26 aile için hazırlanan ve içinde 26 adet fırınlı ocak, 26 adet elektrikli süpürge, 26 adet halı, 47 adet elektrikli soba, 15 adet yorgan, 26 adet özel gıda paketi, 26 adet giyim paketi, 6 ton patates ve 26 adet mutfak setinden oluşan yardım malzemeleri, Şemdinli Afet Komisyonu'na teslim edildiği bildirildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title