Haberler

Hakkari Vedaş ve Vebsaş Hakkari'de Vatandaşa Iftar Yemeği Verdi

Vedaş ve VEBSAŞ Hakkari'de vatandaşa iftar yemeği verdiHAKKARİ'de Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) tarafından yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi.

Vedaş ve VEBSAŞ Hakkari'de vatandaşa iftar yemeği verdi

HAKKARİ'de Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) ile Vangölü Elektrik Perakende Satış A.Ş. (VEPSAŞ) tarafından yaklaşık bin kişiye iftar yemeği verildi.

Kentin en işlek caddesi Cumhuriyet Caddesinde verilen iftar yemeğine, VEDAŞ Müdürü İsmail Özdemir, VEBSAŞ Müdürü Mehmet Salih Eroğuz, Sağlık Müdürü Hamdullah Kara, bazı kurum amirleri, Şoförler Cemiyeti Başkanı Abdi Aslan'ın yanı sıra yaklaşık bin kişi katıldı. İftar yemeğinde konuşan VEDAŞ Müdürü İsmail Özdemir, "Geleneksel VEDAŞ, VEBSAŞ iftar yemeği devam ediyor.Yüksekova ve Şemdinli ilçelerimizin ardından bugün de Hakkari merkezde bu iftar programımızı gerçekleştirdik. Gördüğünüz gibi katılım oldukça yüksekti. Burada biz yönetim kurulu başakanımız ve genel müdürümüzün selamlarını getirdik. Hakkari halkımızın gelip iftarlarını bizimle paylaşmaları bizi çok mutlu etti. İnşallah bundan sonra daha güzel etkinlikler gerçekleştireceğiz. Allah nasip ederse yarın Çukurca ilçemizde de böyle bir organizasyonumuz var"dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Özdemir Mehmet Salih Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title