Haberler

Hakkari ve Çukurca'da 15 Temmuz Şehitleri Için Mevlit Okutuldu

Hakkari ve Çukurca'da 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutulduHAKKARİ'de Aile ve Sosyal Polikitalar Müdürlüğü, Çukurca İlçesi'nde ise ilçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için öğle namazının ardından mevlit okutuldu.

Hakkari ve Çukurca'da 15 Temmuz Şehitleri için mevlit okutuldu

HAKKARİ'de Aile ve Sosyal Polikitalar Müdürlüğü, Çukurca İlçesi'nde ise ilçe Müftülüğü tarafından 15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden vatandaşlar ve tüm şehitler için öğle namazının ardından mevlit okutuldu. Mevlit sonrası cami avlusunda mevlit programına katılan 700 vatandaşa yemek ikramında bulunuldu.

Hakkari'de Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından Merkez Hacı Sait Camiinde öğle namazını müteakip 15 Temmuz'daki darbe girişiminde ülkesini savunurken şehit olanlar için Mevlit okutuldu. Mevlit programına; Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak,Vali Yardımcısı Bekir Abacı, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Mehmet Gökgöz, Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. Din görevileri tarafınan Mevlit ve Kuran-ı Kerim okundu. Ardından İl Müftüsü Faruk Gürbüz tarafından, tüm şehitler için dua edildi. Duaların ardından Aile Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yaklaşık 700 kişiye, kavurma, pilav, salata ve ayran ikram edildi.

ÇUKURCA 'DA 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Öte yandan Hakkari'nin Çukurca ilçesi'nde ise Müftülük tarafından ilçe Merkezindeki Emir Şaban Caimiinde 15 Temmuz şehitleri için Mevlit programı düzenlendi. Programa İlçe Kaymakamı Mehmet Mut, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı. Kürtçe ve Türkçe okunan mevlit programının ardından Şehitler için dualar okundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Çukurca Hakkari Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

title