Haberler

Hakkari - Şemdinli´De 11 Kişi Gözaltına Alındı

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde Güvenlik Güçlerince Dün Akşam ve Bugün Sabah Saatlerinde Gerçekleştirilen Operasyonlarda 11 Kişi Gözaltına Alındı.

Hakkari'nin Şemdinli İlçesi'nde güvenlik güçlerince dün akşam ve bugün sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarda 11 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanların emniyetteki sorguları sürüyor.

Şemdinli'de jandarma, emniyet müdürlüğü terörle mücadele şubesi ve özel harekat polislerinin de bulunduğu ekipler dün akşam ve bu sabah saatlerinde Altınsu Köyü, Meydan, Moda, Karşıyaka, Beşevler mahallelerine operasyon düzenledi. Daha önceden belirlenen adreslere eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonlarda, İ.S., Y.Ö., E.A., Ü.T., A.G., F.T., S.Ş., M.D., N.Ç. ve S.Ö.,B.K gözaltına alındı.

Gözaltı gerekçesi ile ilgili henüz açıklama yapılmazken, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde yapılan sağlık kontrolünün ardından 11 kişi sorgulanmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldüğü belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title