Haberler

Hakkari: Polisten Fakir Öğrencilere Spor Malzemesi Yardımı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, Değişik Okullarda Okuyan Fakir Öğrencilere Dağıtılmak Üzere Hazırlanan ve İçerisinde Spor Malzemesi Bulunan Paketleri Okul Müdürlerine Teslim Etti.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, değişik okullarda okuyan fakir öğrencilere dağıtılmak üzere hazırlanan ve içerisinde spor malzemesi bulunan paketleri okul müdürlerine teslim etti.

Emniyet Genel Müdürlüğü Terörle Mücadele ve Harekat Daire Başkanlığı tarafından gönderilen malzemeleri, İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik tarafından okul müdürlerine teslim edildi. İlk önce Anadolu Öğretmen Lisesi'ni ziyaret eden Emniyet Müdürü Çevik, koliler dolusu ayakkabı, eşofman, basket ve futbol topu ile değişik spor malzemelerini okul müdürüne teslim etti. Daha sonra Yüzüncü Yıl Üniversitesi Meslek Yüksek Okulu ile Süleyman Demirel İlköğretim Okulu'nu da ziyaret ederek spor malzemelerini telsim eden Emniyet Müdürü Cavit Çevik, okullara yönelik yardımlarının süreceğini ve her zaman gençliğin yanında olacaklarını belirtti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title