Haberler

Hakkari Lunaparka Kavuşuyor

Hakkari yıllar sonra lunaparka kavuşuyor.

Hakkari yıllar sonra lunaparka kavuşuyor.

Türkiye'de lunaparkı olmayan tek il olan Hakkari, artık bu hayaline kavuşuyor. Hakkarili İskan Sever ile Yüksekovalı Mehmet Yakın, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan Meslek Yüksek Okulu (MYO) önündeki 4 bin metrekarelik alan üzerinde "Vangölü Lunapark" adı altında yeni bir lunapark kurma çalışmaları başlattı. Hakkari'nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirten İskan Sever ve Mehmet Yakın, böyle bir hizmeti Hakkari'ye kazandırdıkları için mutlu olduklarını ifade ettiler. Van'daki lunaparkı Hakkari'ye taşıdıklarını belirten girişimciler, yakında hizmete açılacak lunaparkta dönme dolap, uçan sandalye, gondol-aşk gemisi, çarpışan oto, çocuk treni, atlı karınca, trampolin ve penaltı atışları bulunduğunu söylediler.

Yaklaşık 7 yıl önce Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Biçer Mahallesi Kantar civarında geçici olarak bir lunapark kurulduğunu belirten vatandaşlar ise, Hakkari'ye yıllar sonra lunaparkın açılmasının heyecanını yaşadıklarını, bu güzel hizmete imza atan girişimcilere teşekkür ettiklerini söylediler. - HAKKARİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karşıyaka Türkiye Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title