Haberler

Hakkari- İçişleri Bakanı Soylu Yüksekova'daki Bayramlaşmaya Katıldı (1)

İçişleri Bakanı Soylu bayram namazını Çukurca'da kıldı (3) YÜKSEKOVA'DAKİ BAYRAMLAŞMAYA KATILDIİçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ndeki programının ardından Yüksekova İlçesi'ne geçti.

İçişleri Bakanı Soylu bayram namazını Çukurca'da kıldı (3)

YÜKSEKOVA'DAKİ BAYRAMLAŞMAYA KATILDI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Hakkari'nin Çukurca İlçesi'ndeki programının ardından Yüksekova İlçesi'ne geçti. Bakan Soylu Yüksekova Öğretmenevi bahçesinde düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Bakan Soylu, birlik beraberlik mesajları verdi. Bazı güçler tarafından millet iradesinin yıkılmak istendiğini belirten Bakan Soylu, "Biraz zenginleştik, onu bize çok gördüler. Huzur bulduk onu bize fazla gördüler. Yüzümüz güldüyse soldurmak istediler. Gençlerimiz yarına dair umutlarını yükselttiğinde üzerimizde oyunlar oynamaya çalıştılar. Ekonomik zorlukta bırakmak için operasyonlar çektiler. Aramıza mezhep ayrımı sokmak istediler. Her gün bu ülkede 5 vakit ezan okunuyor. O bize birliğimizi anlatıyor. Bu cennet coğrafya çok acılar çekti. Burayı kendine tabi etmek isteyenlere fırsat vermek istemiyoruz. Batıda ne varsa buralarda olsun istiyoruz. Yolların standartları yüksek olsun istiyoruz. Okullarda akıllı tahtalar olsun istiyoruz. İşsizlik düşsün ve evlatlarımız evlensinler, yarına umutla baksınlar istiyoruz. Özgürlüğümüz, hürriyetimiz kısıtlanmadan demokrasimize halel gelmeden bu ülkenin yarına güçlü adımlar atmasını istiyoruz" dedi.

GÜÇLÜ BİR LİDERİMİZ VAR

Türkiye'nin geleceğe dolu dizgin ilerlediğini belirten Bakan Soylu, "PKK, KCK, FETÖ, DEAŞ, PYD, YPG, DHKP-C'yi ülkenin başına musallat etmelerinin nedeni ülkenin gelişmesidir. Bu millete inanıyorum. Bir fırsatımız var. Milletler böyle fırsatları kolay yakalayamazlar. Güçlü, dünyayı bilen bir liderimiz var. 15 yıldır dünyanın ve gelişmiş ülkelerin haksızlıklarına rağmen milletin bir gram hakkını onlara teslim etmeyen bir liderimiz var. Bükemeyecekleri bileği öpecekler. Bu coğrafyadaki Kürt'ün, Çerkez'in, Arap'ın her birinin birlik ve beraberliğini bozamayacaklarını kabul edecekler. Dini bayramlarımızda, Kadir gecemizde, milli bayramlarımızda, her cuma günümüzde kuvvetimize kuvvet katıyoruz. Teröre hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Daha önceki belediyelerin paraları terör örgütlerine gönderdiğini belirten Bakan Soylu, artık bu paraların halkın hizmetinde kullanılacağını ifade etti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleyman Soylu Yüksekova Çukurca Hakkari Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title