Haberler

Hakkari: Hakkari Myo Yolu Parke Taşı ile Döşendi

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Meslek Yüksek Okulu'nun (Myo) Yoluna Parke Taş Döşediklerini ve Söz Konusu Yolda Ulaşım Sıkıntısının Çözüldüğünü Belirtti.

Hakkari Valisi Ayhan Nasuhbeyoğlu, Meslek Yüksek Okulu'nun (MYO) yoluna parke taş döşediklerini ve söz konusu yolda ulaşım sıkıntısının çözüldüğünü belirtti.

İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Vali Nasuhbeyoğlu, MYO yolunun Valilik, Bayındırlık Müdürlüğü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği işbirliği ile bitirilme aşamasına getirildiğini söyledi. Nasuhbeyoğlu, "Okulun yolu uzun yıllardır stabilize ve çamur olması nedeniyle ulaşımı güçlükle sağlanıyordu. Parke taşı ile döşenen yolun yapımı, öğrenciler tarafından sevinçle karşılanmıştır. Mahalle içinde bulunan kısımdaki çalışmalar ise belediye tarafından sürdürülmektedir. Yapılan yolun parke ve sanat yapılar ve işçilik giderleri, valiliğimiz tarafından karşılanmaktadır" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title