Haberler

Hakkari: Hakkari'de Ramazan Bayramı Kutlamaları

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri, Hakkari-van Karayolu'nda Durdurdukları Araçlardaki Yolculara Bayram Şekeri İkram Etti.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hakkari-Van Karayolu'nda durdurdukları araçlardaki yolculara bayram şekeri ikram etti.

İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hakan Kırmacı ve İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şube Müdürü Nihat Çulhaoğlu başkanlığındaki ekip, Hakkari-Van Karayolu'ndaki Depin Polis Kontrol Noktası'nda durdurdukları araçlardaki yolculara bayram şekeri ikram etti. Kalabalık polis ekibini karşılarında gören yolcular, böyle bir uygulamayla ilk kez karşılaştıklarını belirterek, emniyet mensuplarına teşekkür etti. Bay ve bayan polis memurları da yolculara şeker ikram ederek, bayramlarını kutladı. Ayrıca il girişindeki "Hoş Geldiniz" tabelasının altına "Bayramınız Kutlu Olsun" yazılı bez afiş asıldı.

Polislerin yolculara dağıttığı bayram mesajında ise, "Sevgili Hakkarililer, bayramlar insanlar arasındaki karşılıklı sevgi ve saygının perçinlendiği, insanların birbirleriyle olan dargınlıklarını unuttukları, barıştıkları kardeşçe kucaklaştıran, milli ve dini duyguların, inançların örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği kuvvetlendirdiği günlerdir. Hep bir arada sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Ramazan bayramınız kutlu olsun" denildi.

Polisler ekiplerinin bayram süresince yolculara şeker dağıtılacağı ifade edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title