Haberler

Hakkari: Hakkari'de Fotoğraf Sergisi

Hakkari Ati Gençlik Grubu tarafından 'Kültürel Mirasımızı Belgelemek ve Tanıtmak Projesi' kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Hakkari Ati Gençlik Grubu tarafından 'Kültürel Mirasımızı Belgelemek ve Tanıtmak Projesi' kapsamında fotoğraf sergisi açıldı.

Vali Konağı Caddesi üzerinde bulunan İl Halk Kütüphanesi'nin 2. katında açılan sergide il, ilçe, köy ve yaylalarda çekilen geleneksel, kültürel, tarih ve doğa güzellikleriyle ilgili 240 fotoğraf sergileniyor. Sergiyle ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ati Gençlik Grubu Lideri İsmet Ağacanoğlu, oluşturdukları gruba üye 12 arkadaşıyla yaklaşık 3 aylık bir çalışma sonrasında ilin geleneksel, kültürel, tarih ve doğa güzellikleriyle ilgili fotoğraflar çektiklerini kaydetti. Ağacanoğlu, çektikleri fotoğrafları Başbakanlık Devlet Planlama Teşkilatı Eğitim ve Gençlik Programı Merkez Başkanlığı (Türk Ulusal Ajansı) Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa Komisyonu'ndan sağlanan katkıyla geliştirilen, 'Kültürel Mirasımızı Belgelemek ve Tanıtmak Projesi' çerçevesinde halkın beğenisine sunduklarını dile getirdi.

Yaklaşık 2 gün boyunca açık kalacak olan serginin açılışına, Belediye Başkan Yardımcısı Zübeyir Kızılkaya, Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ, Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı Emin Özatak ile çok sayıda öğrenci ve vatandaş katıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title