Haberler

Hakkari: Hakkari'de 2006-2007 Eğitim-öğretim Yılı Hazırlık Toplantısı

Hakkari Vali Yardımcısı Orhan Balcı, idarecilerden bir öğrencinin eğitim-öğretimden faydalanmamasını, insan hak ihlali sayılacağı bilinciyle hareket etmesini istedi.

Bugün öğle saatlerinde Vali Yardımcısı Orhan Balcı başkanlığında, valilik toplantı salonunda '2006-2007 eğitim-öğretim yılı hazırlık' toplantısı yapıldı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Kemal Tanyürek, okul müdürleri ile öğretmen ve dernek başkanlarının katıldığı toplantının açılış konuşmasını yapan Vali Yardımcısı Orhan Balcı, eğitim ve öğretimde başarının sağlanması için bundan sonra her hafta toplantı yapılacağını söyledi. Mevcut sorunlara çözüm üretmek amacıyla düzenlenen toplantının Hakkari'deki eğitim-öğretim kalitesi, verimlilik ve başarı açısından iyi olacağını düşündüklerini kaydeden Balcı, "Milli eğitimde görevli idareci, öğretmen, memur ve tüm personellerin, eğitim konusuna insan hakkı açısından yaklaşmaları gerekmektedir. Bütün idareci, öğretmen ve personellerimizin bir öğrencinin dahi eğitim-öğretimden faydalanamamasının, bir insan hak ihlali sayılacağı bilinciyle hareket etmelerini istiyorum. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın, 2006-2007 eğitim-öğretim döneminde öğretmen, öğrenci, veli ve okul yönetimi işbirliğinin en üst düzeyde sağlanmasıyla başarının daha iyi olacağı bilinen bir gerçek" diye konuştu.

Orhan Balcı'ın yaptığı açılış konuşmasının ardından, toplantı basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title