Haberler

Hakkari'deki Saldırıya Tepkiler

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Hakkari'de Şehid Düşen 12 Mehmetçiğin Acısını Yürekten Hissettiklerini Kaydederek, Hiçbir Bölücü Saldırının Milli Birlik ve Beraberliği Bozamayacağını, Türk Milletinin Tek Beden, Tek Ruh ve Tek Yürek Olduğunu Vurguladı.

Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, Hakkari’de şehid düşen 12 Mehmetçiğin acısını yürekten hissettiklerini kaydederek, hiçbir bölücü saldırının milli birlik ve beraberliği bozamayacağını, Türk Milletinin tek beden, tek ruh ve tek yürek olduğunu vurguladı.

Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne uzanan hain saldırı ve emellerin, asla amacına ulaşamayacağının altını çizen Yaylalı, “Türk Milleti ve Türk Devleti güçlüdür. Milli birlik ruhu en yüksek seviyesindedir. İhanet içerisinde olanlar, bölücülük yapmaya çalışanlar ve terörle hain emellerini sahneye koymak isteyenler mutlaka hüsrana uğrayacaklar ve mutlaka tarihi bir ders alarak, ebediyen karanlığa ve hiçliğe gömüleceklerdir. Bundan hiç kimsenin şüphesi yoktur” dedi. Yayınladığı mesajda, bayrağının rengi şehid kanlarıyla bezeli Türk Milleti’nin hain ve menfur saldırılar karşısında tek vücut haline geldiğini, milli ruhun daha da güçlendiğini ifade eden Yaylalı, “Biz 70 milyon, hepimiz Mehmediz. Hepimiz vatan uğruna canımızı feda etmeye hazırız. En değerli varlığımız vatanımız, en büyük gücümüz milli beraberlik ve bağlılığımızdır. Türk Milleti, sarsılmaz bir imanın ifadesiyle şekillenmiş, dünya tarihinin ender kaydettiği bir millettir. Bu büyük milletin, bölücü niyetlere, çabalara ve saldırılara cevabı da büyük olacaktır.” yorumunu yaptı. Yaylalı, mesajında şehit düşen askerlere rahmet dileyerek, Türk Milletine, Türk Silahlı Kuvvetlerine ve şehit ailelerine başsağlığı diledi.

(İRT-İRT-Y)

21.10.2007 19:05 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

title