Haberler

Hakkari'deki Hain Saldırının Ardından

Hakkari'nin Yüksekova İlçesinde, Dün PKK Terör Örgütü Mensuplarınca Gerçekleştirilen Hain Saldırı Sonucu Şehit Edilen 12 Askerin Cenazeleri, 4 Helikopter ile Getirildiği Van'dan Askeri Uçakla Memleketlerine Uğurlandılar.

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, dün PKK terör örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen hain saldırı sonucu şehit edilen 12 askerin cenazeleri, 4 helikopter ile getirildiği Van'dan askeri uçakla memleketlerine uğurlandılar.

Öğle saatlerinde Otluca köyünde bulunan Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığı'nda düzenlenen askeri törenin ardından şehitlerin cenazeleri 4 ayrı helikopter ile Şehit Jandarma Pilot Yüzbaşı Yusuf Turgut Kışlası'nda bulunan Jandarma Helikopter Filo Komutanlığı'na getirildi. Şehitlerin cenazeleri, Van Valisi Özdemir Çakacak, Jandarma Asayış Kolordu Komutanı Korgeneral Abdullah Aktay ve askeri yetkililerinin katıldığı askeri törenin ardından 2 askeri uçak ile memleketlerine uğurlandı. Törenin yapıldığı

sırada kışlanın çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alan polis ekipleri hiç bir basın mensubunun yaklaşmasına izin vermedi.

(ŞA-MET-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title