Haberler

Hakkari Değirmen Köprüsü 10 Yıldır Faaliyete Geçmeyi Bekliyor

Hakkari Valiliği Tarafından Katremas Deresi Üzerinde Yapılan Değirmen Köprüsü Yaklaşık 10 Yıldır Faaliyete Geçmeyi Bekliyor.

Hakkari Valiliği tarafından Katremas Deresi üzerinde yapılan Değirmen Köprüsü yaklaşık 10 yıldır faaliyete geçmeyi bekliyor.

Çalışmaları bitmesine rağmen özel şahıslara ait 500 metrekarelik arsa üzerinde bulunan yolun kamulaştırılması yapılmadığı için köprünnü faaliyete geçemediği belirtildi. Bağlar Mahallesi Muhtarı Ramazan Özer, 3 ayrı mahalle ile bir belde yolunu sağlayacak Değirmen Köprüsü'nün 10 yıldır bir türlü faaliyete geçmediğini söyledi. Özer, "Belediye Başkanlığı ve Hakkari Valiliği yaklaşık 10 yıl önce Katremas Deresi üzerinde bir köprü yapmaya karar verdi. Vatandaşların yol sıkıntısını gidermek için bu köprü yapılmaya başlandı. Ancak özel şahıslara ait arsa istimlak edilmediği için çalışmaların tamamlanmasına rağmen köprü faaliyete geçirilemiyor. Dolguları yapılan köprü vatandaşlar tarafından yaya geçiti olarak kullanılmaktadır" dedi.

Mahalle sakinlerinden Mecit Özdemir ise, yetkililere tepki göstererek, hazır hale getirilen köprüye kimsenin sahip çıkmadığını söyledi.

(FT-AKK-Y) 14.04.2008 19:01 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title