Haberler

Hakkari'de Yerel Yönetimler

Doğru Yol Partisi'ne (DYP) Katılan Hakkari'nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, Yeni Partisinin Ülkeyi Büyütüp Geliştirerek Refaha Kavuşturacağını Söyledi.

Doğru Yol Partisi'ne (DYP) katılan Hakkari'nin Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin, yeni partisinin ülkeyi büyütüp geliştirerek refaha kavuşturacağını söyledi.

Genç Parti'den Durankaya Beldesi Belediye Başkanı seçilen Fatih Keskin, seçimlerden hemen sonra partisinden istifa ederek bağımsız olarak görevini sürdürmüştü. Başkan Keskin, kısa bir süre önce DYP Genel Başkanı Sayın Mehmet Ağar'ın daveti üzerine Yerel Yönetimler Kurultayı için gittiği Antalya'da DYP'ye katıldığını söyledi. Parti rozetini DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ın takıldığını anlatan Keskin "Kurultay sırasında gerek genel başkan, gerekse davetliler beni bağırlarına bastılar. İki gün devam eden

toplantıda dikkatler benim üzerimde idi. Bu ülkeyi büyütecek, geliştirecek, huzur ve refah düzeyini yükseltecek, barış ve kardeşliği pekiştirecek yegane parti DYP'dir. Bu bağlamda Hakkari'de de partiye olan sevgi seli her geçen gün artıp katılımları sürmektedir" dedi.

(FT-MET-MEF-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title