Haberler

Hakkari'de "Temel Bilgi Teknolojileri Kursu Projesi" Tanıtımı

Hakkari Eğitimciler Derneği Şubesi Tarafından Hazırlanarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nün Sosyal Riski Azaltma Projesi Birimine Sunulan ve Kabul Edilen 'Temel Bilgi Teknolojileri Kursu Projesi', Düzenlenen Bir Toplantıyla Tanıtıldı.

Hakkari Eğitimciler Derneği Şubesi tarafından hazırlanarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü'nün Sosyal Riski Azaltma Projesi birimine sunulan ve kabul edilen 'Temel Bilgi Teknolojileri Kursu Projesi', düzenlenen bir toplantıyla tanıtıldı.

Kayacan Caddesi üzerinde bulunan İl Özel İdare Genel Sekreterliği binasında faaliyet gösteren dernekte düzenlenen tanıtım toplantısında bir konuşma yapan Eğitimciler Derneği Şube Başkanı Hasan Biçer, dernek olarak şimdi 350 öğrenciye ücretsiz olarak OKS ve ÖSS kursu verdiklerini söyledi. Biçer, 120 işsiz ilköğretim ve ortaöğretim mezunu insana Temel Bilgi Teknolojileri Kursu Projesi kapsamında bilgisayar işletmenliği sertifikası vereceklerini kaydetti. Biçer, 2.5 ay sürecek kursta insanları meslek sahibi yapmak amacında olduklarını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Ali Hamza Pehlivan ve beraberindekiler, bilgisayar işletmenliği laboratuarının açılışını yaptı.

(NT-MSA-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title