Haberler

Hakkari'de Silah ve Mühimmat Ele Geçirildi

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari merkez Kavaklı bölgesinde icra edilen operasyonlarda çeşitli çap ve markalarda silah ve mühimmat ele geçirildiğini açıkladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Hakkari merkez Kavaklı bölgesinde icra edilen operasyonlarda çeşitli çap ve markalarda silah ve mühimmat ele geçirildiğini açıkladı. Diyarbakır Hazro'da ise bölücü terör örgütü mensubu 3 teröristin etkisiz hale getirildiği bildirildi.

TSK'dan yapılan açıklamaya göre, Hakkari merkez Kavaklı bölgesinde icra edilen operasyonlarda çeşitli çap ve markalarda silah ve mühimmat ele geçirildi.

Şırnak Uludere'de güvenlik güçleri tarafından icra edilen arazi aramasında bir adet Kanas keskin nişancı tüfeği, yedi adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 196 adet fişek ve bir adet dürbün ele geçirildi.

Hakkari Şemdinli kırsal alanında, Irak kuzeyi barınma alanlarından kaçan bölücü terör örgütü mensubu bir terörist teslim oldu.

Hakkari merkez kırsal alanında, Kavaklı bölgesinde icra edilen operasyonda bir adet roketatar, bir adet lav silahı, bin 125 adet Biksi fişeği, 16 adet tüp ve iki adet pil bloğu ele geçirildi.

Diyarbakır Hazro'da ise güvenlik güçleri tarafından icra edilen operasyonda bölücü terör örgütü mensubu 3 terörist etkisiz hale getirildi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Diyarbakır Kavaklı Hakkari TSK Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title