Haberler

Hakkari'de Ramazan Bayramı Kutlamaları

Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hakkari-Van karayolunda durdurdukları araçlardaki sürücü ve yolculara, bayram şekeri ikram etti.

Şehir çıkışındaki Depin Polis Kontrol Noktası'nda durdurulan araçlardaki yolcuların bayramlarını tebrik eden görevli bay ve bayan polis memurları, şeker ve kolonya ikramında bulunup, bayram tebrik kartı dağıttı. Kalabalık polis ekiplerini karşılarında gören yolcular, böyle bir uygulamayla ilk kez karşılaştıklarını belirterek, emniyet mensuplarına teşekkür etti. Polisin elinden bayram şekeri ve kolonya alan sürücü ve yolcular, bu tür uygulamalarla güvenin arttığını belirtti. Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Ramazan Bayramı kutlamaları kapsamında kendilerine yaptıkları jest karşısında çok mutlu olduklarını dile getiren sürücülerden Ali Azizoğlu ile Cabbar Yakupoğlu, güvenlik güçlerinin yaptığı faaliyetlerden her zaman memnun olduklarını belirterek, bayramda da kendilerini yalnız bırakmayan polislere teşekkür etti.

Kimlik kontrolü yerine polisin bayramda kolonya ve şeker ikram etmesinden mutluluk duyduklarını belirten Dündan Erman isimli yolcu ise, uygulamanın yerinde olduğunu söyledi.

Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bayram süresi boyunca kontrol noktalarında sürücü ve yolculara şeker ve kolonya ikram edeceği belirtildi. Öte yandan Hakkari girişinde bulunan Depin Polis Noktası'na 'Hoş geldiniz' ve 'Ramazan Bayramınız kutlu olsun' afişleri asıldı.

(NT-AKK-Y)

12.10.2007 15:52 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title