Haberler

Hakkari'de Hain Tuzak Son Anda Önlendi

Hakkari-çukurca Karayoluna Yerleştirilen ve Cinsi Belirlenemeyen Patlayıcı Bir Madde Son Anda Fark Edilerek İmha Edildi.

Hakkari-Çukurca karayoluna yerleştirilen ve cinsi belirlenemeyen patlayıcı bir madde son anda fark edilerek imha edildi.

Edinilen bilgiye göre, bugün öğle saat 13:00 sıralarında şehirden yaklaşık 40 kilometre uzaklıkta bulunan Şine Köprüsü mevkiindeki Hakkari-Çukurca karayoluna kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından döşenen ve cinsi belirlemeyen patlayıcı bir madde bulundu. Durumun İl Jandarma Komutanlığı'na bildirilmesi üzerine bölgeye giden jandarma ekipleri karayolunu iki taraftan trafiğe kapatarak hiçbir aracın geçişine izin vermedi. İl Jandarma Komutanlığı bomba imha uzman ekipleri, yola döşenen patlayıcı maddeyi fünye ile patlatarak imha etti. Patlayıcının imha edilmesiyle birlikte yaklaşık 4 saat trafiğe kapatılan karayolu ise yeniden ulaşıma açıldı.

(NT-MET-Y) 04.03.2008 18:16 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title