Haberler

Hakkari'de Gerginlik

Hakkari'nin Durankaya Beldesi'ne Nevruz Etkinlikleri İçin Giden Bir Grubun, Kent Merkezine Gelişi Sırasında Gerginlik Yaşandı.

HAKKARİ'nin Durankaya Beldesi'ne nevruz etkinlikleri için giden bir grubun, kent merkezine gelişi sırasında gerginlik yaşandı. Polis kent merkezinde geniş güvenlik önlemi alırken, merkezinde toplana kalabalık ise kısa sürede dağıldı.

Hakkari'ye 20 kilometre uzaklıkta bulunan Durankaya Beldesi'ndeki nevruz etkinlikleri bugün yapıldı. BDP tarafından düzenlenen nevruz etkinliği, öğlen saatlerine doğru bitince Hakkari'den Durankaya Beldesine gidenler akşam saatlerine doğru kente döndü. Kentin girişinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Araçlardan atılan sloganlar yüzünden de kısa süreli bir gerginlik yaşandı. Polisin kent merkezinde aldığı geniş güvenlik önlemlerini ardından Bulvar ve Cumhuriyet Caddeleri üzerinde bulunan vatandaşların dağılması üzerine gerginlik sona erdi. Polisin kentt aldığı güvenlik önlemleri ise sürüyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title