Haberler

Hakkari'de Çocuk Şenliği

Hakkari'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı sebebiyle düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi

İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen 1. Çocuk Şenliği Şehir Stadyum'unda gerçekleşti. 480 öğrencinin katıldığı şenlikte öğrenciler arasında çuval ve bayrak yarışının yanı sıra basketbol, badminton, futbol, masa tenisi, voleybol kategorilerinde yapılan yarışmalara dereceye girenlere ödülleri Vali Muammer Türker ve protokol tarafından verildi.

Şenlikte öğretmen ve öğrenciler, yerel ses sanatçısı Mahmut Duman'ın söylediği Türkçe ve Kürtçe şarkılar eşliğinde halay çekti.

Şenliğe Vali Yardımcısı Muhammet Önder, Emniyet Müdür Yardımcısı Cemil Durmuş, Milli Eğitim Müdürü Mehmet Sena Yakut, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, kurum müdürleri, öğretmen, öğrenci ve veliler izledi.

- HAKKARİ

Kaynak: AA / Yerel

Milli Eğitim Müdürlüğü 23 Nisan Hakkari Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title