Haberler

Hakkari'de 4 Bin 160 Öğrenci ÖSS'ye Girecek

Hakkari Meslek Yüksek Okulu (Myo) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tahir Yaşar, 26 Ayrı Okulda 4 Bin 160 Kişinin Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) Gireceğini Belirtti.

Hakkari Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Tahir Yaşar, 26 ayrı okulda 4 bin 160 kişinin Öğrenci Seçme Sınavı'na (ÖSS) gireceğini belirtti.

Konu ile ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Yrd. Doç. Dr. Yaşar, yarın yapılacak sınavlar için tüm hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Sınava girmek için Hakkari'ye gelen öğrencilerin barınma sıkıntısı çekmemeleri için de tüm hazırlıkların yaptıklarını anlatan Yrd. Doç. Dr. Yaşar, "Hakkari Valiliği ile işbirliği içersinde sınava katılacak öğrencilerin barınma sıkıntısı çekmemesi için 500 kişilik Kredi Yurtlar Kurumu başta olmak üzere ildeki tüm okul pansiyonlarını hazır hale getirdik. Sınava katılacak kişilerin kesinlikle bir sıkıntı yaşamayacaklar. Bu yıl Hakkari'de ÖSS'ye 4 bin 160 kişi sınava katılacak. 26 ayrı okulda yapılacak sınavda 950 öğretmen ve personel görev alacaktır" dedi.

(FT-ŞA-Y) 14.06.2008 13:48 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title