Haberler

Hakimi Aldatmaya Kalkan Sevgililere 3 Bin YTL'ye Hürriyet

Bursa'da, Aşık Olduğu Kadını Hakime 'Karım' Diye Tanıtıp Boşanmaya Kalkınca Tutuklanan Reklamcı ve Sevgilisi Bin 500'er YTL Kefaletle Serbest Bırakıldı.

Bursa'da, aşık olduğu kadını hakime 'karım' diye tanıtıp boşanmaya kalkınca tutuklanan reklamcı ve sevgilisi bin 500'er YTL kefaletle serbest bırakıldı.

7. Asliye Ceza Mahkemesi'nde, "adli mercileri yanıltmak ve resmi evrakta sahtecilik" suçundan 10'ar yıla kadar hapisleri talep edilen tutuklu sanıklar A.K.(28) ve D.V. (28), bugün ilk kez hakim karşısına çıktı. Hakkındaki iddiaları yalanlarken baygınlık geçiren bayan sanık D.V., "Ben mahalle muhtarına kayıp ilmuhaberi almak için gitmedim. İlmuhaberi A.K. düzenledi. Ancak Nüfus Müdürlüğü'ne birlikte gittik ve tanzim edilen nüfus cüzdanını A.K.'nin eşi olan Ş.K.'nın kimliği ile ben aldım. A.K. ile birlikte yaşadığımı öğrenen ailem evlenmemiz için baskı yapıyordu. Resmi nikah için A.K.'nin boşanması gerekiyordu. Onu seviyordum. Böyle bir teklifle bana gelince bir an önce boşanma gerçekleşsin diye kabul ettim. Çok pişmanım" dedi.

Reklamcı A.K. ise, karısı Ş.K.'nın D.V. ile birlikte yaşamaya başladığını öğrendiğini belirterek şöyle konuştu: "Aile fertlerimi arayarak, ailemi benden soğutmak için elinden geleni yaptı. (Sen erkek misin? Etek giy) diye hakaret etti. Mahkemeye gelmeyerek beni süründüreceğini söyledi. Ş.K.'nın tutumları sebebiyle başka çaremiz kalmadığından böyle bir yola başvurduk. Olay günü yaptıklarımızdan pişmanlık duyup davayı geri alma isteğiyle mahkemeye gitmiştik. Fakat karım Ş.K. hakkımızda şikayette bulunmuş. Orada başka bir işlem yapılmadan sevk edildiğimiz adli mercilerce tutuklandık. Yaptığımdan çok pişmanım. D.V'yi çok seviyorum." Duruşmada söz alan sanık avukatları Nalan Bener ile Arzu Erdoğan, müvekkillerinin suçsuz olduğunu belirterek tahliyelerini istedi. Mahkeme, her iki sanığın da haklarında tedbir uygulanmak üzere bin 500'er YTL kefaletle tahliyelerine karar verdi. Ş.K.'nın talimatla ifadesinin alınması için Kestel Asliye Ceza Mahkemesi'ne yazılan talimatın beklenmesine karar veren mahkeme, davayı ileri bir tarihe erteledi.

(OSM-MŞ-HO-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title