Haberler

Hakemlere Malatya Belediyesi'nden Yemek

Bölge Futbol Hakemleri Adaylarının Klasmanlarını Belirleme Sınavı ve Seminerine Katılmak Üzere Malatya'ya Gelen, 8. Klasman Hakem Adaylarına Malatya Belediyesi Yemek Verdi.

Bölge Futbol Hakemleri adaylarının klasmanlarını belirleme sınavı ve seminerine katılmak üzere Malatya'ya gelen, 8. klasman hakem adaylarına Malatya Belediyesi yemek verdi.

Şelale Lokantasında verilen yemeğe Türkiye Merkez Hakem Kurulu (MHK) Üyesi Osman Erdal Fırat, Malatya Belediye spor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca ile Malatya, Diyarbakır, Elazığ, Kahramanmaraş, Şanlıurfa, Mardin, Adıyaman, Şırnak, Batman ve Siirt illerinden toplam 38 futbol hakemi katıldı.

Belediye Başkan Cemal Akın'ın başka bir programı nedeniyle katılamadığı yemekte konuşan Malatya İl Hakem Kurulu Başkanı Ömer Karaca, seminer ve sınava katılacak hakemlere başarılar diledi.

Klasman hakem adaylarını Malatya'da ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyleyen Belediye Meclis Üyesi ve Malatya Belediye spor Kulüp Başkanı Fahrettin Eserdi, Malatya Belediye spor olarak sporun önemini bilerek, her zaman spor camiasına yardımcı olduklarını kaydetti.

(NA-OÇ-S) 20.06.2008 16:03 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title