Haberler

Hakemi Tokatlayan Genç Futbolcu, Futbolu Bıraktı

Zonguldak'ın Gökçebey İlçesinde Oynanan 2. Amatör Küme Maçında Hakeme Tokat Atan Gökçebeysporlu Futbolcu Ramazan Başoğlu, 19 Yaşında Olmasına Rağmen Olaydan Duyduğu Utanç Nedeniyle Futbolu Bıraktığını Açıkladı.

Zonguldak'ın Gökçebey ilçesinde oynanan 2. Amatör Küme maçında hakeme tokat atan Gökçebeysporlu futbolcu Ramazan Başoğlu, 19 yaşında olmasına rağmen olaydan duyduğu utanç nedeniyle futbolu bıraktığını açıkladı.

Zonguldak 2. Amatör Küme Çaycuma Grubu'nda oynanan Gökçebeyspor, Karamusaspor maçında hakeme tokat atan 19 yaşındaki Gökçebeysporlu Ramazan Başoğlu, attığı tokat nedeniyle çok pişman olduğunu söyledi. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nu ziyaret ederek Hakem Tuncay Uzun'dan özür dileyen futbolcu Ramazan Başoğlu, futbolu bıraktığını kaydetti. Olay sonrası utancından hakemi de aramayıp özür dileyemediğini ifade eden Başoğlu, "Hafta sonunda oynanan maçın son dakikalarında yaptığım fiili hareketten dolayı çok pişmanım. Terbiyesizlik yaptım. Kimsenin yüzüne bakamadım. Maçın hakemi Tuncay Uzun, ailesi ve tüm hakem camiasından özür diliyorum. Ailemin de yüzüne bakamadım. 2 gün vicdan azabından duramadım. Artık futbol da oynayamazdım" dedi.

Hakem Tuncay Uzun'un elini öpüp, özür dileyen Başoğlu'nun antranörü Oğuz Yılmaz, futbolcusundan tokat fiilini hiç beklemediklerini kaydetti. Futbolcu Başoğlu'nun maç öncesinde hakemin odasını temizleyen futbolcu olduğunu anlatan Gökçebeyspor Antranörü Yılmaz, "Böyle bir hareketi yapacak bir futbolcu değildi. Böyle bir şey beklemezdik. Nasıl böyle bir harekette bulundu, anlayamadık. Futbolu bırakacağını söyledi. Şu anda çok üzgün. Biraz dinlenmesi gerekiyor. Futbolu bırakıp bırakmaması kendisinin elinde.

Biraz zaman geçsin tekrar bu futbolcuyla görüşürüz. Ne yapacağına sağlıklı bir şekilde karar verir" diye konuştu.

19 yaşındaki futbolcu Ramazan Başoğlu'na elini öptüren Hakem Tuncay Uzun, tertip komitesinden izin alamadığı için konuyla ilgili açıklama yapamayacağını ifade etti.

(SD-SD-MFS-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title