Haberler

Hakem Suat Arslanboğa Penaltı Verince Saha Karıştı!

Güncelleme:

Galatasaray'da Diagne, 78. dakikada yerde kaldı. Hakem Suat Arslanboğa, maçta Galatasaray lehine ikinci kez penaltı verince saha karıştı. Hakeme itiraz eden Miguel Lopes kırmızı kart gördü.

Ziraat Türkiye Kupası final maçında Galatasaray, Akhisarspor ile karşılaştı. Karşılaşmanın hakemi Suat Arslanboğa maçın 78. dakikasında ikinci kez Galatasaray lehine penaltı kararı verdi.

LOPES KIRMIZI KART GÖRDÜ

Karara itiraz eden Miguel Lopes, üst üste 2 sarı kart gördü ve oyun dışı kaldı. Lopes, daha sonra Galatasaray yedek kulübesine giderek Fatih Terim ve teknik heyeti alkışlarla protesto etti.

FATİH HAKEMİN ÜSTÜNE YÜRÜDÜ

Sinan Gümüş penaltıyı gole çevirirken, gol sonrası kaleci Fatih Öztürk topla birlikte hakem Suat Arslanboğa'nın üstüne yürüdü. Akhisarspor kalecisiyle birlikte Güray'a sarı kart çıktı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Suat Arslanboğa Galatasaray Miguel Haberler

Bakmadan Geçme

Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim?
500

Yorumlar (116)

onursuzgs:

evlatlarınız beşiktaşlı olsun, fenerli olsun trabzonlu olsun gerekirse takım tutmasın ama GS Lİ olmasın, böyle onursuz takım olmaz.

21
28
yanıtYanıtla
baya:

allah belanı versin galatasaray inşallah.

14
33
yanıtYanıtla
TUĞRUL:

RAMAZAN GÜNÜ BEDDUA EDEN BİR ATEİST :P

yanıt4
yanıt1
Ali:

Seninde Seninde. . .

yanıt4
yanıt1
boran:

Şöyle genel olarak yorumlara bakınca; suriyesaray pardon şikesaray pardon haramsaray pardon. . . amaan neyse kedicik diyeyim kedicik taraftarları hariç herkes kul hakkı yiyen şaibeli, tff tarafından haksız penaltılardan puan kupa şampiyonluk alan gs dir. Kanaati net ve orta. Asıl siz kudurun gs. Kul hakkıyla eyyamla küme düşen bir takımı bile tff siz yenemiyorsunuz. Kudurun ulennn:)))

20
26
yanıtYanıtla
Fatih:

Şu yazdıklarından bile ne kadar hazmedemediğin ortada, GALATASARAY işte böyle kudurtur adamı. . . :-)))

yanıt11
yanıt10
ultras:

kes la yetimhane bebesi.

yanıt8
yanıt2
TUĞRUL:

DEDİ EZİK . . .

yanıt2
yanıt1
acınacak hal:

fatih son 3 maç çok şaibeli bu şekilde yaparak bu işten sıyrılamazsınız karşındakini suçlayarak suç bastırmaya çalışmayın eğer hafif futboldan anlıyorsan kıvırma anlamıyorsan lafa gerek yok

yanıt2
yanıt3
Fatih:

Gerçekten Acınacak Haldesin, kıvıran siz ve başkanlarınız, hakemler de insan hata yapabilir diyen sizlerin başkanlarıydı, Galatasaray doğranırken hiçbirinizin sesi çıkmıyordu, size dokununca mı zorunuza gitti. 2 Fenerbahçe maçında, Konya maçı ve İlk yarıdaki Rize maçı bunları bir izle istersen tabi adil olabileceksen. . . .

yanıt3
yanıt0
Tüm 116 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title