Haberler

Hakem Düellosu

Güvenç Kurtar, "Hakem, Maçı Bizden Alıp Beşiktaş'a Verdi. Ankaraspor Karşılaşmasının Diyetini Bize Ödettiler" Dedi. Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam, "Herhalde Başka Maç Seyretti. Oturup Bir Daha İzlesin" Karşılığını Verdi.

Güvenç Kurtar, "Hakem, maçı bizden alıp Beşiktaş’a verdi. Ankaraspor karşılaşmasının diyetini bize ödettiler" dedi. Sinan Engin ve Ertuğrul Sağlam, "Herhalde başka maç seyretti. Oturup bir daha izlesin" karşılığını verdi.

BEŞİKTAŞ-Denizlispor maçının hakemi Yunus Yıldırım, iki takımdan da büyük tepki gördü. Siyah beyazlıların menajeri Sinan Engin ve teknik direktörü Ertuğrul Sağlam ile konuk ekibin çalıştırıcısı Güvenç Kurtar, hakem Yıldırım konusunda söz düellosuna girdi.

Maç sonrası canlı yayına çıkan Güvenç Kurtar, Yunus Yıldırım’ı ağır bir dille eleştirip, "Böyle bir hakem yönetimini hayatımda ilk kez gördüm. Herhalde bu akşam skor 5-0 da olsa, 6-5 mağlup olacaktık. Yunus Yıldırım, bizden maçı alıp Beşiktaş’a verdi. Ankaraspor maçının diyetini bu karşılaşmada ödettiler. Bizi ezdirdiler, dövdürdüler. Bu kadar mı korkar insan? Rakibe her dokunduğumuz pozisyonda faul kararı verildi. Bizim burada maçı kazanma şansımız yoktu" dedi.

’Yavuz hırsız’ örneği

Beşiktaşlılar’ın da hakeme itirazlarının olduğunun hatırlatılması üzerine Kurtar, "Yavuz hırsız ev sahibini bastırır. Bana bunun 10’da biri hakem gelse şampiyon olurduk. Niye yakınıyorlar anlamıyorum. Buna ince işler de diyemiyorum. Bu oldukça kalın bir iş" dedi.

Güvenç Kurtar’ın ardından canlı yayına çıkıp soruları yanıtlayan Sinan Engin, Kurtar’a tepki göstererek, "Herhalde başka maçtaydı. Oturup maçı televizyondan bir kez daha seyretsin" dedi.

Tello dayak yedi

Hakem Yunus Yıldırım’ın kendilerinin aleyhine çok sayıda hata yaptığını öne süren Engin, "Son dakikada istese Cisse’yi atmayabilirdi. Maçın sonu gelmiş, adrenalin yükselmiş... Cisse’ye anlayışlı davranabilirdi, ama yapmadı. Öteki tarafta Tello dayak yedi, sarı kart bile çıkmadı. Yine son dakikalarda Nobre’nin suratına tekme atan futbolcu direkt kırmızı karttan atılmalıydı, ama sadece sarı kart gösterdi" dedi.

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam da, hakemden yakınan Güvenç Kurtar konusunda, "Ben geçen haftaki Ankara maçından sonra bile ’hakem kötüydü’ demedim. Güvenç hocaya şaşırdım. İnşallah maçı bir daha seyreder" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title