Haberler

Hakan Yılmaz ve Eşinin Tekme Tokat Dayak Yediği Görüntüler Ortaya Çıktı

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Hakan Yılmaz ve eşinin otelde 3 kişi tarafından dayak yediği görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde tekmeler, yumruklar havada uçuştu.

Star TV'de yayınlanan Duymayan Kalmasın, Hakan Yılmaz ve Elif Yılmaz'ın dayak yediği görüntüleri yayınladı. Görüntüler, adeta kan dondurdu.

ELİF YILMAZ'IN KAFASINA SERT BİR CİSİM ATIYORLAR

Otele giriş yaparken lobide şiddete maruz kalan Hakan Yılmaz ve eşi Elif Yılmaz'ın görüntüleri şoke etti. 3 kişi bir anda önce ünlü oyuncuya saldırıyor tekmeler ve yumruklar atıyor. Daha sonra da saldırganlar, Elif Yılmaz'a saldırıp kafasına cisimler fırlatıyorlar.

NE OLMUŞTU?

Yılmaz ve eşi, otele giriş yaptıkları sırada yanlarına, korumasıyla birlikte Denizhan Vural ile birlikte arkadaşı Erdal Gökçe geldi. Vural, Yılmaz'a "Sen beni tanıyor musun" diye sordu. Hakan Yılmaz da "Kusura bakmayın, tanıyamadım" yanıtını verdi. Bunun üzerine Denizhan Vural, "Sen beni nasıl tanımazsın. Seni ve karını' burada harcarım" dedikten sonra üç kişi, Hakan Yılmaz ve eşine otel lobisinde tekme tokat vurmaya başladı. Bu sırada saldırganlar, Elif Yılmaz'ın kafasına da sert bir cisimle vurdu. Otel çalışanlarının araya girip dayağı durdurma çalışmaları sonuçsuz kaldı. Bir süre sonra otele gelen polis, üç kişiyi gözaltına aldı. Denizhan Vural, koruması ve Erdal Gökçe, polis merkezine götürüldü.

SALDIRGANLAR SERBEST KALDI

Yüzü ve gözünün yanı sıra vücudunun farklı yerlerinde morluklar oluşan Hakan Yılmaz ile eşi hastanede tedavi edilip, darp raporu aldı. Ünlü oyuncu daha sonra karakola giderek şüphelilerden şikayetçi oldu. Yılmaz ve eşinin şikayeti sonrası polis, otelin güvenlik kamera kayıtlarını incelemeye aldı. İfadeleri alınan saldırganlar serbest bırakıldı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Elif Yılmaz Star 3. Sayfa Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (23)

TC79:

ŞEREF YOKSUNU İNSANLAR BİR İNSANA KARISININ YANINDA SALDIRIR GİDİP ÇAKICININ ADAMLARINA SALDIRSANA

23
0
yanıtYanıtla
nesrin çavdar:

akape türkiyesi. eli tespihli, beli silahlı asker kaçakları ile dolu bir türkiye.

16
6
yanıtYanıtla
Baltacı:

Şaka gibi, adamlar bir aileyi darp etmiş ve serbest kalmış. . Kamera ne tarafta diye düşünüyor insan. Yazıklar olsun boyle adalete, yazıklar olsun boyle emniyete-polise-iktidara-muhalete.

14
4
yanıtYanıtla
Murat:

doğru konuş siyaset yapma anladık akp düşmanısın.

yanıt3
yanıt2
ÖĞRETMEN:

Adalete olan güvenim sarsıldı. Görüntülerde Adam öldürmeye tam teşebbüs var halbuki!

15
1
yanıtYanıtla
ÖĞRETMEN:

Yanlış düşünüyorsam özür dilerim.

yanıt2
yanıt1
abuzer:

serbest bırakan savcının yakını yada kendisi olsa nolacaktı. adaletiniz yerin dibine girsin

16
0
yanıtYanıtla
murat:

ulan şerefsizler tek adama ancak yüreksizler üç kişi dalar helal sana hakan

15
0
yanıtYanıtla
Zeynep tr:

Adalet mi o da ne varmı ki bu ülkede

13
1
yanıtYanıtla
Doktor necip:

Hakkımızı adalet savunmayacaksa ne yapsın bu vatandaşlar ? Canımızı namusumuzu korumak için silah taşıyıp adam mı öldürelim ? Bu seferde saldırganları cezalandırmayan adalet kendini koruyanları müebbete mahkum eder

14
0
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title