Haberler

Hakan Yılmaz Hadi Be'ye Konuştu

Güncelleme:

Bir süredir ekranlara ara veren ve 'Yetersiz Bakiye' adlı tiyatro oyununun Türkiye turnesine başlayan Hakan Yılmaz, canlı yayında samimi açıklamalarda bulundu.

AŞK ACISI ÇEKTİM

Takipçilerin ıslarla sorduğu 'Aşk acısı çektiniz mi?' sorusuna 'Bir kız arkadaşım vardı benim. Böyle o zaman 24 yaşlarında falandım. Milattan önce. İlk 24 yaşında olan adamlardanım yani düşün. Benden daha 24'ü yoktu. Bir kız arkadaşım vardı o zaman flört ediyorduk böyle. Yani o zaman telefon yok whatsapp ya da karşılıklı bir şey yok yani. Hani ararsın evdeyse yarın ya da öbür gün şu saatte buluşuruz dersin orada beklersin gelmezse eve dönersin geri. Neredesin ya diye trip atamazsın. Hiçbir şansın yok. Kız arkadaşıma çok böyle ince bir bileklik almıştım hediye etmek için ona. Bayağı o zaman göre iyi bir para biriktirip. O bilekliği ona taktım sonra dedi ki "Yaa ben ayrılmak istiyorum. Bilekliği de aldı öyle gitti. Bu aşk acısı mı bilekliğin acısı mı bilmiyorum ama… Tabii ki aşk acısı' sözleriyle verdiği cevap bir süre kahkaha tufanına neden oldu.

KISKANMAK VE KISKANILMAK HOŞUMA GİDİYOR

Zaman zaman kahkaha tufanının yaşandığı programda kendisine yöneltilen 'Hakan Yılmaz kıskanç bir ada mı? sorusuna ünlü oyuncu "Kıskanılmak hoşuma gider. Deli gibi değil ama tabii ki insan sevdiğini kıskanır yani. Kıskanırım tabii kıskanılmak da hoşuma gider. Fazla boğmadan sevgi çerçevesi içerisinde kıskanmak güzel olur' sözleriyle cevapladı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title