Haberler

Hakan Kutlu İddialı Konuştu

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ankaragücü'nü Hak Ettiği Yere Getirmek İçin Gecelerini Gündüzlerine Kattıklarını Belirterek, "Ankaragücü Ligde Ses Getiren Bir Ekip Olacak. Bunun Sözünü Camiamıza Veriyorum" Dedi.

Ankaragücü Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Ankaragücü'nü hak ettiği yere getirmek için gecelerini gündüzlerine kattıklarını belirterek, "Ankaragücü ligde ses getiren bir ekip olacak. Bunun sözünü camiamıza veriyorum" dedi.

Hans Peter Briegel'in görevden alınmasının ardından Ankaragücü teknik direktörlüğüne getirilen Hakan Kutlu, kulübün resmi internet sitesine iddialı açıklamalar yaptı. Kendisine güvenenleri mahcup etmek istemediğini ifade eden Hakan Kutlu, "Ankaragücü'nü hak ettiği yere getirmek için yardımcılarımla beraber günde 15 saat mesai yapıyoruz. Spor kamuoyu Ankaragücü'nü oynadığı futbolla ve aldığı sonuçlarla alkışlayacak. Hepsi Ankaragücülü olan çok iyi bir teknik ekibimiz var. Hakan Çobanoğlu, Hakan Keleş,

Şevket Candar ve Yılmaz Bal, bu takımın forması için geçmişte ter döküp başarısı için mücadele etmiş isimler. Özcan Bizati ise, mesleğinde Türkiye'nin en iyisi. Ben ve ekibim, Ankaragücü ile yatıp Ankaragücü ile kalkıyoruz. Çok çalışıyoruz ve bunun karşılığını alacağız" diye konuştu.

Ankaragücü'nün son yıllarda isim olarak en güçlü kadroya sahip olduğunu belirten Hakan Kutlu, "Mevcut kadromuzu, ligi 4. sırada tamamladığımız sezonki kadromuza benzetiyorum. O kadro, yürekli, çalışmayı çok seven ve mağlubiyeti hazmedemeyen bir takımdı. Elimde aynı özellikleri taşıyan bir kadro var. Takıma istediklerimi vermeye başladım. Onlarda yapmaya başladılar. Kısa süre sonra bu kadro çok iş yapacak. Bazı mevkilerde eksiklerimiz var ve bunları da devre arasında yapacağımız transferlerle kapatacağız"

dedi.

Hakan Kutlu, alt yapıya da büyük önem verdiğini ve 5 PAF takım oyuncusuna kadroda şans verdiğini hatırlattı. Takıma yeni bir sistem kazandırmanın uğraşı içinde olduklarının altını çizen genç teknik adam, "Bir oyun anlayışımız olacak. Bunun yerleştirmek için zamana ihtiyacımız var. Taraftarlarımız bizim için büyük güç. Maç kazandıran bir taraftarımız var. Ama Ankaragücü taraftarı mücadele etmeyen, silik futbol oynayan, koşmayan agresif olmayan takımı sevmez. Bende bu tip futbola karşıyım. Bunun için çok

koşan, mücadele eden, pres yapan bol gol pozisyonu üreten bir takım meydana çıkartmak için çalışıyoruz. Geçmişte Ankara'da kaybettiğimiz bazı maçlarda taraftarın mücadeleden dolayı soyunma odasından takımı çıkardığı ve alkışladığı günler vardı. Kaybetsek de alkışlanacak bir takımımız olacak" şeklinde konuştu.

Ankaragücü'nde teknik direktör olarak en büyük hayaline ulaştığını belirten Kutlu, "Beni bu göreve getiren başkanımız Cemal Aydın, ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyorum. İlk maçım olan Çaykur Rizespor maçında taraftarlarımızın gösterdiği ilgiyi hiç unutamıyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Biz büyük bir camiayız, bir aileyiz. Ankaragücü, ligde ses getiren bir ekip olacak. Bunun sözünü camiamıza veriyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

(EKO-ERS-ERS-ÖZ-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title