Haberler

Hakan Çalhanoğlu, Milan Tv'ye Konuştu

İtalya Birinci Futbol Ligi (Serie A) takımlarından Milan'ın bu sezonki transferlerinden Hakan Çalhanoğlu, kırmızı-siyahlı ekip olarak gelecek sezon ligi, UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılacak bir pozisyonda bitirmek istediklerini söyledi.

Milan'ın kısa bir süre önce Almanya'nın Bayer Leverkusen ekibinden transfer ettiği 23 yaşındaki ofansif orta saha oyuncusu Hakan, yeni takımının Çin'de sürdürdüğü sezon hazırlıkları sırasında Milan TV'ye demeç verdi.

Kendisi için her şeyin yeni olduğunu dile getiren genç oyuncu, "Takımda hem güçlü oyuncular hem de genç ve yeni isimler var. İyi bir karma ekip oluşturuluyor, birçok başarılı oyuncu var. O nedenle bu yıl kazanmaya bakmalıyız." dedi.

Takımın hedeflerine de değinen Hakan, "İnanıyorum ki bizim için asıl mücadele Şampiyonlar Ligi'ne dönmek. Bunu istiyoruz çünkü iyi bir takımız ve sezon boyunca her kulvarda elimizden gelen her şeyi vermeliyiz. İyi oynayıp, iyi sonuçlar elde edeceğimizi umuyorum. Sonra her şey sırasıyla gerçekleşir." diye konuştu.

Lig şampiyonluğu da sorulan milli futbolcu, "Bizim bu konuda sakin olmamız gerektiğine inanıyorum. Zamana ihtiyacımız var çünkü yeni oyunculardan kurulu bir ekip. Maç içinde ve soyunma odasında takım olabilmek, gelişmek için zamana ihtiyaç var." ifadelerini kullandı.

Takım ruhunu yakalamanın önemini vurgulayan Hakan, "En önemli şey bir takım olabilmek. İyi takım arkadaşlıklarından oluşan iyi bir ekip olabilmek. Bu, en önemlisi. Birlikte kazanıp, birlikte kaybetmek, iyi ve kötü günleri birlikte yaşayabilmek." değerlendirmesinde bulundu.

Hakan, hazırlık maçında Borussia Dortmund ile oynayacak olmaları için de "Önemli ve iyi bir takım. İyi tanıyorum. İyi oyuncuları var. Kadrolarında milli takımdan arkadaşlarım da var. Güzel bir hazırlık karşılaşması olacak. İyi mücadele edip, iyi oynamalıyız." şeklinde görüş belirtti.

Milli futbolcu, UEFA Avrupa Ligi ön elemesindeki rakipleri CSU Craiova hakkında da şunları kaydetti:

"Açıkçası Avrupa Ligi'ndeki rakibimizi tanımıyorum. Bu da iyi hazırlanmak için bir gerekçe. Kazanmamız gerekiyor. İyi hazırlanacağız."

Kaynak: AA / Spor

UEFA Şampiyonlar Ligi İtalya Serie A Almanya Milan Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title