Haberler

Milli Futbolcu Hakan Çalhanoğlu: İleride Galatasaray'da Oynamak İsterim

Güncelleme:

Milan'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, ileride Türkiye'de forma giymek istediğini belirterek, "Taraftarı olduğum Galatasaray'da oynamak isterim" dedi.

İtalya Serie A'da forma giyen milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu. Milan'da oynamaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirten Hakan, ileride Türkiye'de bir takımda forma giymek istediğini söyledi. Gönlünde sarı-kırımızı renklerin yattığını belirten Çalhanoğlu, "Milan'da kendimi çok iyi hissediyorum. Ayrılmak istemiyorum. Ama ileride Türkiye'de oynamak istiyorum. Bunu aileme ve eşime de söyledim. Fatih Terim hoca ile bazen de konuşuyorduk. Küçüklüğümden beri Galatasaraylıyım. Taraftarı olduğum Galatasaray'da oynamak isterim. Ama ben kendimi İtalya'da çok iyi hissediyorum. Futbolda her şey olabilir. Şu anda bir yere gideceğimi düşünmüyorum" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMDA GRUPLAŞMA YOK"

24 yaşındaki futbolcu, milli takım teknik direktörü Mircea Lucescu ile iyi çalıştıklarının altını çizerek, "Milli takımda genç oyuncular var. İyi anlaşıyoruz. Birbirimize kenetlendik. Aramızda gruplaşma hiç yok. Genç takımız ve her şeyi yapmaya çalışıyoruz ama bir maçı kaybettiğimizde bize kızıp, küfür ediyorlar. İtalya ve Almanya ile kıyaslıyorum. Oralarda bu tür durumlarda oyuncuların arkasında duruyorlar. Biz taraftar için her şeyi yapmak istiyoruz. Lucescu ile iyi çalışıyoruz. Bize her şeyi anlatmaya çalışıyor" açıklamasını yaptı.

"FENERBAHÇE TOPARLAYACAKTIR"

Süper Lig'in geliştiğine dikkat çeken Çalhanoğlu, Fenerbahçe'nin geçirdiği kötü dönemi geride bırakıp çıkışa geçeceğini ifade ederek, şunları kaydetti:

"Süper Lig çok gelişti. Statlar inanılmaz. İlk olarak da Süper Lig'de Malatyaspor gibi takımlar ön plana çıkıyor. Bu çok güzel ve kalitenin olduğunu gösteriyor. Üç büyüklerin iniş çıkışları olabiliyor. Bence Fenerbahçe toparlar. Çok yeni oyuncuları var. Bence Fenerbahçe toparlayacak. Benim gönlüm Galatasaray'ın şampiyon olmasından yana. İnşallah onlar şampiyon olur. Başakşehir'de Abdullah hoca iyi işler yapıyor, iyi gidiyorlar."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Hakan Çalhanoğlu Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (16)

co hart:

AYNEN GEL ORADA SAKATLAN BOL BOL EURO ALIRSIN YATIŞ İÇİN GÜZSEL Bİ KULUP

6
11
yanıtYanıtla
M.A:

AYNEN PARANI ALIRSIN AMA KÜME DÜŞME KORKULARIN OLMAZ PARANI KOY CEBİNE KEYFİNE BAK ÖYLEDE SEVERİZ.

yanıt3
yanıt1
ŞAPKACI:

YA FENERE Mİ GİDECEKTİ. HİÇ BİR İYİ FUTBOLCU DÜŞMEMEYE OYNAYAN TAKIMA GİTMEZ.

11
2
yanıtYanıtla
fb:

hamit gibi biz isteriz gs alır

8
2
yanıtYanıtla
Adanalı:

Sende bi numara yok ağa, Bir Hagi,bir Alex değilsin maalesef,2 maç oynar 5 maç yatarsın,anladın mı aga

5
3
yanıtYanıtla
muroo:

Bende denizlispor da oynayacak sanmıştım. . .

0
4
yanıtYanıtla
RÜTBENİ BİL !!!!:

ADAM. . .

3
0
yanıtYanıtla
FB:

35 inden sonra gelme gelceksen iş varken gel

3
0
yanıtYanıtla
svs:

her futbolcu tuttuğu takımda oynamak ister ama kim daha çok para verirse orada oynar alıştık topçuların bu tribünlere oynayan hareketlerine yemiyorum artık dokunuyor

1
1
yanıtYanıtla
HAA:

İnsta Takipten çıkıyorum

0
2
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title