Haberler

Hakan Balta Resmen Galatasaray'da

Galatasaray Yöneticileri ile Vestel Manisaspor Yöneticileri Arasında Yapılan Görüşmelerin Ardından Hakan Balta Resmen Galatasaraylı Oldu. Galatasaray, Transferin Son Gününde Vestel Manisasporlu Oyuncu Hakan Balta ile 3 Yıllık Sözleşme İmzaladı.

Galatasaray yöneticileri ile Vestel Manisaspor yöneticileri arasında yapılan görüşmelerin ardından Hakan Balta resmen Galatasaraylı oldu. Galatasaray, transferin son gününde Vestel Manisasporlu oyuncu Hakan Balta ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Hakan Balta'nın kulübüyle yapılan anlaşma gereği Ferhat Öztorun'un bonservisiyle, Aydın Yılmaz, Yalçın ve Anıl Karaer'in ise 1'er yıllık süreyle kiralık olarak Vestel Manisaspor Kulübü'ne verildiği bildirildi. Sarı-kırmızılı yönetim ayrıca Vestel Manisaspor'a Hakan Balta için 1 milyon euro ödeyecek. Hakan Balta Galatasaray'da 22 numaralı formayı giyecek.

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, ''Geçen sezon Caner'i CSKA Moskova takımına 4 milyon euroya satmıştık. Bu sezon da Hakan Balta'ya karşılık kasamıza 1 milyon euro girdi. Ayrıca Galatasaray'dan 4 önemli oyuncuyu takım kadromuza dahil ettik. Bu transferler herkese hayırlı olsun'' dedi.

(ÖA-İK-OK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title