Haberler

Hakan Altun, Dolar'ın Yükselişine İsyan Etti: Dolar Anamızı Ağlattı

Güncelleme:

Son günlerde dövizdeki artışlar ülke gündemine oturmuş durumda. Dolar'ın 5 lirayı geçmesi ünlü isimlerinde gündemine geldi. Sevilen şarkıcı Hakan Altun, kendisini dinlemeye gelenlere Dolar'ın yükselişine tepki gösterdi.

Hakan Altun, Dolar'ın Yükselişine İsyan Etti

"DOLAR ANAMIZI AĞLATTI"

Ekonomik anlamda yaşanan sorunlardan ve dövizin önlenemeyen yükselişinden her vatandaş gibi rahatsızlık duyan şarkıcı, sahne aldığı mekandaki hayranlarıyla dertleşti. Gece boyuncu sevilen şarkılarını seslendiren Altun, seyircilerle sohbet ederken döviz kurunun sürekli yükselmesine, "Dolar anamızı ağlattı zaten. Ne kadar ucu başı oynayan bir hikayeymiş" diyerek tepki gösterdi.

Hakan Altun, Dolar'ın Yükselişine İsyan Etti

UMUT OĞUZ DA GÖNDERME YAPMIŞTI

Döviz kurlarındaki önlenemez yükselişle ilgili geçtiğimiz günlerde sevilen oyuncu Umut Oğuz dabir video paylaşmıştı. Oğuz, tatilde bulunduğu Didim, Altınkum'daki bir beachte çektiği görüntünün üzerine; 'Doların 5 tl olması çılgınca kutlanıyor, bu gurur hepimizin' notunu düşmüştü.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

500

Yorumlar (31)

M.Y:

Devletin borcu tüm borcumuzun 8 i kadar . . Geri kalan borç özel sektörün, Onlarda maçasına güvenmese o borcu yapmaz . . Haa özel sektör dolar borcundan dolayı batarsa . . O da onun sorunu, kazanırken bizle paylaşmadı o yüzden batmasında bir sakınca yok. .

11
9
yanıtYanıtla
ismail:

yanlış biliyon. özel sektör batarsa milyonlarca insan işsiz kalır. ülkenini itibarı sıfıra iner. dişardan hiçbir ülke 1 lira bile borç vermez. ayrıca devlet özelsektörden milyarlarca vergi alıyor. vergi alamazsa maaşları nasıl ödeyecek.

yanıt0
yanıt0
VEZNEDAR RIFKI:

esgi zaman sanatçı ve artistleri tamamıda süper yetenekli insanlardı. şimdikiler gibi paraya pula tapmazlardı. canları pahasına dublörsüz sanatlarını icra ederlerdi. kıymetleri bilinemedi . pek çoğu parasızlıktan kimsesizlikten darülaceze köşelerinde öldüler ruhları şad olsun. şimdikiler anamız ağlıyor diye sol kafa misali yokluk edebiyatı yaparlar. yatları katları tapuları dolarları destelerler.

16
3
yanıtYanıtla
SAMİMİ YORUM:

Abi bizim bu ekonomi nasıl berbat oluyor?Bayram kurbanlıkları yok satıyor. Tatil yerleri full dolu. Hacca gidemeyenler gidenlerin 10 katı. Herkesin cebinde en ucuzu 2 bin tl. lik telefonlar. Ortalık avare gençten geçilmiyor. Samimi söylüyorum CNC tezgah kullanmasını bilen teknik eleman yok. Küçük sanayide, yan sanayi de eleman sıkıntısı had safhada. İnanın traktör kullanacak insan yok! Ama sorarsın işsizlik çok! Herkesin elinde kredi kartları demet olmuş, sokaklarda araba park edecek yer kalmadı.

15
1
yanıtYanıtla
ben de samimi diyorum:

araba park edecek yer yok demissiniz doğru piyasa da 90 model arabadan geçilmiyor. herkes kredi çekmiş ya da kredi kartı kullanıyor insanların gelecek en az 5-10 senesi borç için de yoksulluk sınırının 5000 tl olduğu bir ülkede asgari ücret 1600 tl olacak iş mi zengini zengin fakiri fakir eden bir sistem deyiz. maalesef

yanıt1
yanıt0
çekme o zmaan kredi:

kafana silahmı dayıyorlar bankacılar çekme sende o zmaan kredi

yanıt0
yanıt0
yaşayınca anlarsın:

insanlar ev sahibi olmasın mi ezberden konuşmayalım . fiyatı artmayan tek bir sey var mi ülkede bildiğiniz kriz var . insanlara 1600 tl açlık sınırında maaş veriliyor.

yanıt1
yanıt0
DirilişMobil-IOS:

Dolar borcunmu var eskiden dolarmı vardı ne oldu koçum

6
9
yanıtYanıtla
Kürt:

Deuvlet bize bahmiir, deuvlet dolar virsin biğe... Arcayak arcayak bitireğ... Kuran hakkı için sevmiiim fallah doları...

7
7
yanıtYanıtla
diger kürt:

deuvlet bizaa bedava elekitirik vesann çogg fakirik

yanıt1
yanıt0
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title