Haberler

Hakan Akkaya: Hadise Asla Bir Demet Akalın Olamayacak

Güncelleme:

'2. Sayfa' isimli programa konuk olan ünlü modacı Hakan Akkaya, Hadise hakkında yaptığı açıklamalarla izleyenleri şaşırttı.

Moda dünyasının en başarılı isimlerinden biri olan Hakan Akkaya, Kanaltürk'te yayınlanan '2. Sayfa' isimli programda 'O Ses Türkiye' yarışmasının jüri üyelerin kıyafetlerini değerlendirdi.

"ONU GÖRÜNCE KANAL DEĞİŞTİRİYORUM"

Jürinin kıyafetleri hakkında yorum yapan ünlü modacı Hadise hakkında konuşmak istemedi. "Onu görünce kanal değiştiriyorum", diyen Hakan Akkaya'nın bu tavrı herkesi hayrete düşürmüştü ki, neden böyle bir tavır sergilediğini şu sözlerle ifade etti: "İki sene önce Birleşmiş Milletler Türkiye Barış elçisi seçilmiştim. 'Dünya Mülteciler Günü'nde Melih Gökçek'in eşi Nevin Gökçek ve Birleşmiş Milletler ofisiyle Ankara'da bir defile yaptım. Çocuklarla birlikte beş ünlü podyuma çıkıyordu. Fakat hanımefendi (Hadise) biraz geç kaldı. Küstahlık içindeydi ve benim haksızlığa hiç tahammülüm yoktur. Bir de o durumda canavara dönüşürüm. Çünkü sosyal sorumluluk projeleri senin imza günün, halk konserin değil. O sosyal sorumluluk projesinin kulisine girdiğin an her şeyi geride bırakırsın. Sen bir amaca hizmet etmeye geliyorsun. Ben de sosyal sorumluluk projelerinde nasıl davranılması gerektiği konusunda fikir verdim hanımefendiye. O sıra gerginlik oldu."

"HADİSE HİÇ BİR ZAMAN BİR HANDE YENER, BİR GÜLŞEN OLAMAYACAK

Yaşadığı bu olayın öncesinde Hadise'yi beğendiğini, ancak daha sonra tahammül edemez hale geldiğini söyleyen Hakan Akkaya, "Ama o anı yaşadıktan sonra fikrim değişti. Pek çok ünlü ekran önünde başka bir şey, ekran arkasında başka bir şey. Üzgünüm ama Hadise hiç bir zaman bir Hande Yener olmayacak, bir Demet Akalın olamayacak, bir Bengü olamayacak, bir Gülşen olmayacak. Neden en başta bu söylediğim durumdan", şeklinde konuştu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Birleşmiş Milletler Demet Akalın Hakan Akkaya Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title