Haberler

Hak-İş Genel Başkanından Başkan Vergili'ye Ziyaret

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında ziyaret etti.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi makamında ziyaret etti.

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan beraberinde, Çelik-İş Sendikası Genel Başkanı Cengiz Gül ve sendika yöneticileri, Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili'yi ziyaret ederek, 1 Mayıs günü yapılacak olan kutlamalarla ilgili bilgiler verdi. Karabük'ün işçi emeği anlamında önemli bir geçmişi olduğunu belirten Arslan, "KARDEMİR bu kentte olması burayı bir işçi kenti yapmış. Fabrikası kapatılacakken bu kent topyekun hareket etmiştir. KARDEMİR, Türkiye'nin ilk ağır sanayi tesisi, bu işçiler bize bağlı Çelik-İş Sendikası altında örgütlü, Çelik-İş Sendikamıza ve KARDEMİR emekçilerine destek olmak için 1 Mayıs kutlamalarını kitlesel olarak Karabük'te yapacağız. Herkesi desteğe davet ediyoruz" dedi.

Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu kutlamaların Karabük'te geleneksel olarak kutlanmasını istediklerini belirterek, bu nedenle de bu tür kutlamalar için büyük bir inşa etmeye başladıklarını söyledi.

Konuşmaların ardından Hak-İş Konfederasyonu genel Başkanı Mahmut Arslan, Başkan Vergili'ye 1 Mayıs şapkası hediye etti. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Rafet Vergili Mahmut Arslan Karabük Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title