Haberler

Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs'ı Erzurum'da Kutlayacağız"

Hak-İş Genel Başkanı Arslan: "1 Mayıs'ı Erzurum'da kutlayacağız"ERZURUM - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, konfederasyon olarak bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlamalarını Erzurum'da yapacaklarını belirtti.

Hak-İş Genel Başkanı Arslan: " 1 Mayıs'ı Erzurum'da kutlayacağız"

ERZURUM - Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, konfederasyon olarak bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlamalarını Erzurum'da yapacaklarını belirtti.

Erzurum'da bugün esnaf ziyaretinde bulunarak karanfil dağıtan Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü kutlamalarını Erzurum'da yapacaklarını söyledi. Beraberindeki kalabalık sendika üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Caddesi üzerinde çalışma yürüten Arslan, işçi vatandaşları 1 Mayıs'ta İstasyon meydanına davet etti.

Hak-İş Genel Başkan Mahmut Arslan, Hak-İş Konfederasyonu Yönetim Kurulu'nun her yıl ayrı bir ilde kutlama kararı çerçevesinde, bu yıl 1 Mayıs Emek ve Dayanışma gününü, Erzurum'da gerçekleştirme kararı aldıklarını belirtti.

Arslan, "Hak-İş olarak, Doğunun incisi Erzurum'da daha önce Sakarya, Konya, Kayseri, Karabük ve Ankara'da yaptığımız gibi emekçilerin yoğun katılımıyla, 1 Mayıs kutlaması gerçekleştirmeyi amaçlıyoruz. 1 Mayısların, sendikal harekette önemli bir yeri bulunmaktadır. 1 Mayısların kutlanması, Türkiye'de ve dünyada tartışmaları beraberinde getirmektedir. Hak-İş Konfederasyonu, etkin 1 Mayıs kutlanmasına büyük önem atfetmektedir." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Mahmut Arslan Erzurum 1 Mayıs Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title